EN
Meny

AMPLIFIED EDITION N°2

av H2 DANCE (NO/SE/UK)

Varighet: Tre timer. Kom og gå som du vil!
"Amplified Edition N°2" er en installasjon for alle som er interessert i tverrfaglig kunst, kryssende kunstformer og eksperimentering som flytter grenser for hva koreografi, dans og performance kan være.

Under forestillingen kan publikum komme og gå som de vil mens utøverne danser med og rundt en stor presenning. Et billig og hverdagslig materiale som gir eksplosive og dramatisk vakre bilder og lyder som kontinuerlig endres og aldri fikseres. Koreografien oppstår i møtet mellom kropper, stemme, materiale og rom. Øyeblikk med stillhet og ømhet stilles ved siden av tordnende høye lyder, som om noe er i ferd med å kollapse.


Amplified Edition N°2 utforsker potensialet for at materialet kan overskrive sin normative funksjon til en eksistens et sted mellom objekt og subjekt, mellom skulpturelt felt og figurativ tilstedeværelse. Ved å bruke stemmene sine skaper utøverne vokale koreografiske landskap, som strekker seg, bremser ned, setter fart, bryter fra hverandre, distraherer og krasjer inn i hverandre, og som aldri helt når en harmoni. Verket eksisterer i ekkoene og gjenklangen mellom utøvere, objekter og besøkende.


Dette verket er den andre delen av Amplified Edition-serien av H2 DANCE. Den første utgaven var basert på black box-teateret og dets sekundære gjenstander og materialer. Amplified Edition hadde premiere på Rosendal Teater i oktober 2019, og Amplified Edition N°2 fortsetter denne serien ved å undersøke den utilitaristiske og allestedsnærværende plastikken.

Språk: Nonverbal

Medvirkende
Koreografi og regi: Hanna Gilgren, Heidi Rustgaard
Laget i samarbeid med: Valentina Formenti, Helka Kaski, Adrienne Ming
Utført av: Helka Kaski, Adrienne Ming
Dramaturg: Martin Hargreaves
arkitekt/scene- og kostymedesign: what.if:projects
Lyddesign: Ross Flight
Gallerikonsulent: Lauren Wright
Fotos: Benedict Johnson
Grafikk: Kaisa Lassinaro
Sosiale medier: Sian Gilling
Produsent: Natalie Richardson/Konzept Arts & Ideas
Finansiert av: Nordic Culture Fund, Arts Council England
Co-produsert av: Rosendal Teater (NO), First Gallery/Colchester Arts Centre (UK), Peterborough Museum/ METAL (UK), Roehampton Dance (UK), Dance4 (UK), Cambridge Junction ( UK)
Billettpriser
Pris: Gratis!
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen