Beastie

Beastie Ellen Friis

Beastie

av Lone Twin (UK)/LiveArt DK

25. september kl 12:00
Et eventyr for småbarn!

Visninger

  • Søndag 25. september, 12:00

    Sal 3

    Billett

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

250
200
150
100
75

Varighet

ca. 1 time

Medvirkende

Performance - utøver Performances held as part of the Læven festival will be lead by the local artists Michael Aspli, Anna Liljekrantz, Gyrid Nordal Kaldestad or Eline Hallem.

La barna begå intuitiv katastroferesearch i dette verkstedet hvor vi sammen undersøker lyder og konstruerer et verk.

Collector of: Monsters

For barn mellom 2-6 år.

Hvem gjemmer seg rundt hjørnet der? Hva er det der som rører seg i treet? Så du nettopp det jeg så? Denne opplevelsen tar utgangspunkt i barns livlige fantasi og gir barna ledelsen i å skape sine helt egne historier, mens de utforsker omgivelsene sine. Hånd i hånd med en helt spesiell ny venn foregår dette eventyret i nabolaget til Rosendal Teater, og voksne må gjerne følge med barna sine.

Gruppen Lone Twin (UK) består av Gregg Whelan og Gary Winters, som har jobbet sammen i 25 år. Deres verker handler ofte om å avdekke, følge og opptegne skjulter linjer og spor i landskapet: På sykkel, til fots og dansende.

LiveArt Danmark ble etablert i 2004, og har siden da jobbet for å styrke nettopp kunst i nuet. LiveArt DK har utviklet tre oppskrifter på interaktive forestillinger for barn som vi er heldige nok til å oppleve på Rosendal Teater i høst. Dette er en av dem. Hver forestillingsopplevelse ledes av en lokal kunstner.