EN
Meny

LÆVEN: Beastie

av Lone Twin (UK)/LiveArt DK

Et eventyr for småbarn!

Varighet: ca. 1 time
Hvem gjemmer seg rundt hjørnet der? Med utgangspunkt i barnas fantasi utforsker vi nabolaget rundt Rosendal. For barn mellom 2-6 år.

En del av LÆVEN - en barne- og ungdomsfestival du ikke har hørt om før, fordi den skjer for første gang!:-D Les mer om festivalen via lenke i hovedmenyen vår!

Collector of: Monsters

For barn mellom 2-6 år.

Hvem gjemmer seg rundt hjørnet der? Hva er det der som rører seg i treet? Så du nettopp det jeg så? Denne opplevelsen tar utgangspunkt i barns livlige fantasi og gir barna ledelsen i å skape sine helt egne historier, mens de utforsker omgivelsene sine. Hånd i hånd med en helt spesiell ny venn foregår dette eventyret i nabolaget til Rosendal Teater, og voksne må gjerne følge med barna sine.

Gruppen Lone Twin (UK) består av Gregg Whelan og Gary Winters, som har jobbet sammen i 25 år. Deres verker handler ofte om å avdekke, følge og opptegne skjulter linjer og spor i landskapet: På sykkel, til fots og dansende.

LiveArt Danmark ble etablert i 2004, og har siden da jobbet for å styrke nettopp kunst i nuet. LiveArt DK har utviklet tre oppskrifter på interaktive forestillinger for barn som vi er heldige nok til å oppleve på Rosendal Teater i høst. Dette er en av dem. Hver forestillingsopplevelse ledes av en lokal kunstner.

Vises i samarbeid med DansiT


Medvirkende
Performance - utøver Performances held as part of the Læven festival will be lead by the local artists Michael Aspli, Anna Liljekrantz, Gyrid Nordal Kaldestad or Eline Hallem.
Billettpriser
Nivå 1 250
Nivå 2 200
Nivå 3 150
Nivå 4 100
Nivå 5 75
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen