Lademoen forteller

Skjermbilde 2022 06 21 kl 13 41 43

Lademoen forteller

Av Naboland (NO)

16. september kl 18:00 +5 til
Et must for våre naboer!

Visninger

Varighet

Ca 15 min

Medvirkende

Idè, konsept og regi: Barbro Rønning
Tegninger: Ekatharina Vasileva
Skrivelærer: Marte Huke
Produsent: Barbro Rønning
Nettside: www.naboland.no
+ Vis alt

Velkommen til et saftig og nyskapende fortellerkonsept fra Østbyen (naturligvis) som vil spilles ut i Rosendal Kafé gjennom høsten!

Mange har et forhold til bydelen Lademoen og de kjente stedene der, som Trikkestallen, Preservingen, Bydelshuset, Skolen, Kirka, Uffa, Nyhuset, Dora, Rosendal, Etiopia, (blokkene på Voldsminde), Boligan, (Sing-sing, Kommunistreiret), Meieriutsalget og Nidar.

I Lademoen forteller snakker disse husene/stedene til deg gjennom performanceuttrykk og fortellinger i en saftig nyskapende mix. Skapt av Lamonitter som deler sine personlige inntrykk fra levd liv på stedet, blanda villt ut med litt fantasi! Som inspirasjon har vi hatt Ekatharina Vasileva sine magiske tegninger.

Lademoen forteller spilles i Rosendal kafé seks fredager kl. 18.00 i september og oktober.

Om prosjektet:
«Lademoen forteller» er et skrive - og fortellerkonsept presentert av NABOLAND, et kreativt bydelsprosjekt på, for og om Lademoen. Med utgangspunkt i NABOLAND-illustratør Ekaterina Vasilevas stedsspesifikke tegninger fra bydelen, er lokale forfattere, fortellere og skriveinteresserte beboere invitert inn i en skriveprosess ledet av forfatter Marte Huke og dramaturg/regissør Barbro Rønning.