«NO EXCUSES, NO LIMITS»

200301 Ill Abilities Rosendal foto Arne Hauge 006

«NO EXCUSES, NO LIMITS»

Foredrag med ILL-Abilities (CA/NL/CL/KR/US/BR)

28. april kl 19:00
Unike historier fra det internasjonale breakdance-crewet

Visninger

  • Torsdag 28. april, 19:00

    Sal 1

    Billett

Varighet

Ca. 60 minutter

Medvirkende

Av og med: Luca «Lazylegz» Patuelli (CA) og Redouan «Redo» Ait Chitt (NL)

Når du lærer deg å tilpasse deg, omfavne situasjoner og å gjøre ting på din egen måte er det ingen grenser for hva du kan oppnå!

Luca «Lazylegz» Patuelli (CA) og Redouan «Redo» Ait Chitt (NL) fra det internasjonale breakdance crewet ILL-Abilities forteller sine unike historier, og deler perspektivene som hjalp dem å overvinne ekstraordinære utfordringer – for så å bli globale influensere i breakdance og mangfold. Mottoet deres er «NO EXCUSES, NO LIMITS». Når du lærer deg å tilpasse deg, omfavne situasjoner og å gjøre ting på din egen måte er det ingen grenser for hva du kan oppnå!


Om ILL-Abilities

ILL-Abilities er et internasjonalt stjernelag av breakdansere med ulike funksjonsvariasjoner. De ble opprettet sommeren 2007 av den Montreal-baserte danseren Luca «Lazylegz» Patuelli, og hadde som mål å konkurrere i breakdance og vise verden at dette er mulig.

I dag sprer ILL-Abilities inspirasjon og positive tanker ved å dele historiene sine med motiverende underholdningsprogrammer og danseforestillinger over hele verden.


Språk: Engelsk

Foredraget presenteres av DansiT.