UTSATT: «NO EXCUSES, NO LIMITS» -

Redo photo by Jacob Jonas

UTSATT: «NO EXCUSES, NO LIMITS» -

Foredrag med ILL-Abilities

5. november kl 19:00
FORELØPIG UTSATT! - Unike historier fra det internasjonale breakdance-crewet

Visninger

  • Torsdag 5. november, 19:00

    Sal 1

    UTSATT!

Varighet

Ca 60 minutter

Medvirkende

By and with: Luca «Lazylegz» Patuelli (Canada) and Redouan «Redo» Ait Chitt (Nederland)

Når du lærer deg å tilpasse deg, omfavne situasjoner og å gjøre ting på din egen måte er det ingen grenser for hva du kan oppnå!

Arrangementet er foreløpig utsatt!


Språk: Engelsk

Luca «Lazylegz» Patuelli (Canada) og Redouan «Redo» Ait Chitt (Nederland) fra det internasjonale breakdance crewet ILL-Abilities forteller sine unike historier, og deler perspektivene som hjalp dem å overvinne ekstraordinære utfordringer – for så å bli globale influensere i breakdance og mangfold. Mottoet deres er «NO EXCUSES, NO LIMITS». Når du lærer deg å tilpasse deg, omfavne situasjoner og å gjøre ting på din egen måte er det ingen grenser for hva du kan oppnå!

Om ILL-Abilities

ILL-Abilities er et internasjonalt stjernelag av breakdansere med ulike funksjonsvariasjoner. De ble opprettet sommeren 2007 av den Montreal-baserte danseren Luca «Lazylegz» Patuelli, og hadde som mål å konkurrere i breakdance og vise verden at dette er mulig.

I dag sprer ILL-Abilities inspirasjon og positive tanker ved å dele historiene sine med motiverende underholdningsprogrammer og danseforestillinger over hele verden.

Foredraget presenteres av DansiT.