EN
Meny
Moments

nyMusikks Julekonsert

Av NyMusikk Trondheim

Varighet: ca. en time
lørdag 16. desember 20:00
Sal 1
Hurra meg rundt om en enebærbusk - NyMusikk returnerer til Rosendal med nok en alternativ, glitrende julekonsert!

Språk: Lyd, musikk, norsk og engelsk

Rosendal Teater er hoppende glade for at nyMusikk Trondheim atter en gang – og tradisjonen tro – spiller jula inn på Rosendal med sin alternative julekonsert. I fjor ble vi møtt av glitrende lilla juletrær, usedvanlig god stemning rundt langbordene og fantastisk lydlek fra scenen, rundt kjente og ukjente julelåter.

I år kommer det nye musikere til, og ingen vet riktig hva som kan forventes, annet enn at vi vet det blir rått. Etter konserten blir det julefest i Rosendal Kafé, så her har du sjansen til å virkelig komme i stemninga. Følg med på nettsida for oppdatert info om musikere og låter når det nærmer seg!

NyMusikk er en landsomfattende helårsarrangør og organisasjon for samtidsmusikk, og NyMusikk Trondheim er et lokallag bestående av Trondheims fremste samtidsmusikere. NyMusikks visjon er «å fremme den radikale, eksperimentelle og sjangeroverskridende musikken i hele Norge»

Medvirkende
Foto: Thor Egil Leirtrø
Billettpriser
Nivå 1 250
Nivå 2 200
Nivå 3 150
Nivå 4 100
Nivå 5 75
Solidaritetsbillett (Betal litt ekstra for at de som ikke har mulighet kan betale mindre) 400
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen