EN
Meny

nyMusikks julekonsert

av: nyMusikk Trondheim

Dette er kanskje førjulstidens rareste, fineste og morsomste julekonsert, som byr på eksperimentell og sjangeroverskridende musikk

lørdag 14. desember 20:00
Sal 1
Tradisjonen tro inviterer nyMusikk Trondheim til en alternativ julekonsert i desembermørket.

Dette er kanskje førjulstidens rareste, fineste og morsomste julekonsert, som byr på eksperimentell og sjangeroverskridende musikk. Julekonserten er tilnærmet julesangfri, likevel med en forfriskende blanding av glitter og stas, melankoli og lengsel, kjærlighet og sorg ­– litt som jula, i bunn og grunn.

nyMusikk Trondheim består av talentfulle ildsjeler som ikke er redde for å utfordre hverken seg selv eller publikum, og som engasjerer lokale musikere og komponister fra byen og landsdelens rike musikkmiljø. Sammen fremfører de samtidsmusikk i alle dets former ­– det blir komponert og improvisert, elektronisk og akustisk, og kanskje til og med allsang?

Her får du et avbrekk fra julas tradisjoner, hvor du bare kan nyte musikken i all dens glitrende melankolske prakt.

Innholdsbeskrivelse

Rosendal Teater programmerer arbeid som utfordrer hva scenekunst kan være, hvor den foregår og hvem som skal lage den. Vi jobber med stemmer som høres sjeldnere enn andre, som er marginaliserte og alternative. Alt dette gjør at forestillingene ofte kan være utfordrende i sitt innhold og uttrykk. Hvis du har behov for å forlate forestillingen underveis, så har vi lav terskel og stor forståelse for dette. I andre etasje finner du en avslappa sone, hvor du kan trekke deg tilbake. Les mer om avslappa sone og tilgjengelighet her.

Medvirkende
Billettpriser
Betal det du kan 1 250,-
Betal det du kan 2 200,-
Betal det du kan 3 150,-
Betal det du kan 4 100,-
Betal det du kan 5 75,-
Solidaritetsbillett 400,-
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen