Operakafé

Ok2cropped

Operakafé

3. november kl 19:00 +1 til

Visninger

Hoopla

I døren

140
120

Varighet

Medvirkende

Musikere Maria Dale Johannesen, Mezzo Therese Khachik, Sopran Atmasukha Ananda, Klavér
Forteller Eva Maria Aagaard
Samarbeidspartnere Rosendal Teater, Skeive Stemmer, Midtnorsk fortellerforum, Operavennforening
+ Vis alt

Operakafé ved Rosendal kafé har kommet for å bli!

Skeive Stemmer operakompani var med og åpnet Operakafeen 15. september, på Rosendal til stor begeistring og fulle hus! 3. november er de tilbake igjen og samarbeider med Midtnorsk Fortellerforum for å løfte frem gamle fortellinger, musikk og dramatikken fra operaens rike repertoar.

Skeive stemmer er Norges første skeive operakompani av, med og for skeive. De ønsker å skape en arena som gir arbeid for - og rom til utvikling av skeive talenter og historier. Skeive publikummere og kunstnere har lenge vært en del av operasamfunnet, og Skeive Stemmer ønsker dermed å møte behovet denne målgruppen har for å kunne se sine egne historier fortalt i operaformatet. Operakompaniet består av de tre nyutdannede operasangerne Eldrid Gorset, Therese Khachik og Maria Dale Johannessen. De har sin akademiske bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole, Barratt Due Musikkinstitutt og Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Midtnorsk fortellerforum ønsker å holde den gamle fortellertradisjonen levende. Fortellinger kan være så mangt – eventyr, myter, sagn, sanne historier og skrøner – fra fortid, nåtid og framtid – morsomme, triste, kloke og rare. Den erfarne forteller, Eva Maria Aagaard skaper stemning med en historie av Regine Normann

Dørene åpner kl.18.00, og kafeen holder åpent til cirka kl. 22.00.

Tema 3. november:
Allehelgensaften (Halloween)
‘Et skråblikk på døden’
Vi løfter frem musikk, anekdoter og fortellinger som omhandler denne historiske feiringen, og hyller våre avdøde.

Tema 9.november:
Annonseres snart, så følg med!

OBS! Vi tar deres sikkerhet på alvor. Pga Covid-19 er kapasiteten satt til kun 40 stk, så her gjelder det å sikre seg en billett på forhånd, vi sjekker billettene på inngangen!