EN
Meny
Dives

Sea Me!

av LiLi Re (NO/FR)

En undersjøisk drømmereise

Varighet: Ca. 45 min
Kan du huske noe fra da du var inni magen til mamma? Hvordan var det der, egentlig?

For barn mellom 5-7 år og deres foreldre

Bli med på en undersjøisk drømmereise der du dykker inn i historien sammen med noen underlige vesener. I «Sea Me!» får du bruke sansene til å oppdage den intime kokongen der livet vårt startet. I forestillingen ledes barna gjennom et undersjøisk univers, lik barnets ni måneder lange reise som vannvesen i mors indre hav.

«Sea Me!» er en hybrid mellom teater og installasjon, en interaktiv forestilling for barn fra 5 til 7 år. NB! Barna deltar aktivt, mens foreldre sitter i amfi.

LiLi Re er et kunstnerkollektiv som skaper prosjekter i krysningsfeltet mellom samtidsteater, video og interaktiv scenekunst. Våre prosjekter kombinerer det undersøkende og det emosjonelle for å finne veien inn til den menneskelige naturens mystiske rike. Vi bruker ikke-lineær dramaturgi for å fortelle historier som utfordrer hvordan vi relaterer til hverandre og vårt miljø. Omgivelser, arkitektur og tvetydige rom er en inspirasjon for våre prosjekter, ofte oversatt til stedsspesifikk scenekunst og installasjoner.

Presenteres i samarbeid med DansiT

Medvirkende
Av: LiLiRe (NO/FR)
Regissør: Petra Casale
Medskapende utøvere: Silje Lindberg, Christine Ryndak
Scenograf: Roxane Marquant
Kostymedesigner: Adrien Abba
Komponist: Julie Bessard
Dramaturg: Lise Thiollier
Lysdesigner: Sune Schjelderup
Lyddesigner: Leik Finne Raknes
Produsent: Silje Lindberg
Støttet av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, FFUK, Oslo kommune, Trøndelag Fylkeskommune, Sparebankstiftelsen SMN, L’Entre-pont og La factorie, Maison de poésie/Normandie.
Co-produsenter: Dans i Trøndelag og Turnéteatret i Trøndelag.
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-

For barn på Rosendal i høst

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen