EN
Meny

LÆVEN: Sounds like Catastrophes

av Eva Meyer-Keller og Sybille Müller (DE)/LiveArt DK

Bygg din egen katastrofe!

Varighet: 60 min
La barna begå intuitiv katastroferesearch i dete verkstedet hvor vi sammen undersøker lyder og konstruerer et verk.

En del av LÆVEN - en barne- og ungdomsfestival du ikke har hørt om før, fordi den skjer for første gang!:-D Les mer om festivalen via lenke i hovedmenyen vår!

Collector of: Catastrophes

For barn mellom 6-10 år

Mediene er fulle av katastrofer, og klimaet går amok. Barn vokser opp med all verdens katastrofer i nyhetsbildet rundt seg. Men hva kan vi selv gjøre? Velg din egen katastrofe – kanskje den du frykter mest? I workshopen bygger barn og voksne et orkester av papp, poteter, sukker og andre hverdagsting og undersøker lyden av tordenstormer, voldsomme branner og rumlende jordskjelv.

LiveArt Danmark ble etablert i 2004, og har siden da jobbet for å styrke nettopp kunst i nuet. LiveArt DK har utviklet tre oppskrifter på interaktive forestillinger for barn som vi er heldige nok til å oppleve på Rosendal Teater i høst. Dette er en av dem. Hver forestillingsopplevelse ledes av en lokal kunstner.

Vises i samarbeid med DansiT


Medvirkende
Performance - utøver: Performances held as part of the Læven festival will be lead by one of the local artists Michael Aspli, Anna Liljekrantz, Gyrid Nordal Kaldestad and Eline Hallem.
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!