We Should All Be Dreaming (Online-workshop)

Web We Should All Be Dreaming27 1

We Should All Be Dreaming (Online-workshop)

av Sonya Lindfors (FI) og Maryan Abdulkarim (FI)

"The possible has been tried and failed. Now it's time to try the impossible!" - Sun Ra

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Online-workshop

  Gratis

  Varighet

  Ca. 2 hours

  Medvirkende

  Konsept: Sonya Lindfors and Maryan Abdulkarim
  Arbeidsgruppe: Sonya Lindfors, Maryan Abdulkarim, Roy Broswell, Erno Aaltonen, David Muoz, Danai Anagnostou
  Foto: Essi Orpana, Sonya Lindfors
  Co-produsenter: Spring Utrecht - festival, Baltic Circle - festival, Finnish Cultural Institute for the Benelux
  Støttet av: Perform Europe & Fest en Fest (UK)
  + Vis alt

  "We Should All Be Dreaming" er et konsept som fokuserer på potensialet som ligger i det å drømme som en gjenopprettende og undergravende praksis.

  Den kommer med et enkelt forslag: vi bør alle drømme radikale utopiske drømmer om felles fremtider. Prosjektet befinner seg et sted mellom en workshop, en kollektiv tenketank, koreografert samling, en forestilling og et foredrag, og inviterer deltakerne til å tilbringe tid sammen, lytte sammen og drømme sammen.

  We Should All Be Dreaming er et samarbeid mellom koreograf Sonya Lindfors og forfatter og aktivist Maryan Abdulkarim som begge er interessert i radikal utopisk og dekolonial praksiser. Verden rundt oss er plaget av frykt, sinne og hat mot det ukjente, men We Should All Be Dreaming forsøker seg på et strategisk avvik - den kjemper ikke bare mot, reagerer på eller avslører de dystre realitetene i omverdenen, men fungerer i stedet som en plattform for myk motstand ved å skape et rom for en felles sameksistens

  På grunn av innreiserestriksjonene har vi sett oss nødt til å gjennomføre dette arrangementet via Zoom. Workshopen gjennomføres som en myk onlinesamling med lytting, diskusjoner og drømming. Alle som har billett fil få tilsendt lenke til arrangementet to dager før.

  _____

  Sonya Lindfors er en Helsingfors-basert koreograf og kunstnerisk leder. I alt sitt arbeid streber Lindfors etter å riste og utfordre eksisterende maktstrukturer, trenge inn i samfunnet og styrke fellesskapet. www.sonyalindfors.com

  Maryan Abdulkarim er Helsinki-basert forfatter og offentlig intellektuell. Hun er interessert i temaer knyttet til frihet og skiftende kontekster der vi drømmer og skaper fremtider i nåtiden.


  _____

  This presentation is happening with the support of Perform Europe as part of the "FEMINIST FUTURES - towards antiracist and intersectional stages" - project

  Perform Europe er et EU-finansiert prosjekt som har som mål å revurdere hvordan scenekunstverk presenteres på tvers av landegrensene på en mer inkluderende, bærekraftig og balansert måte ved å teste ut en ny turné- og distribusjonspraksis og gi politiske anbefalinger for en fremtidig EU-støtteordning. Denne 18-måneders reisen inkluderer en forskningsfase, lansering av en digital plattform, testing av en støtteordning og utforming av politiske anbefalinger.

  Perform Europe er finansiert av Creative Europe Programme of the European Union og co-administrert av et konsortium av 5 organisasjoner: IETM – International network for contemporary performing arts, European Festivals Association (EFA), Circostrada, EDN – European Dancehouse Network, og IDEA Consult.

  4