EN
Meny
H u s k e l i s t e
f o r
p u b l i k u m !

Velkommen på forestilling i høst! Det blir noen flere ting å huske på for deg som publikummer, og her er en oversikt over det viktigste.

Så lenge nasjonale retningslinjer gjør at vi kan gjennomføre forestillinger, gjør vi alt hva vi kan for å sørge for at teateropplevelsen blir en trygg opplevelse for deg og for oss.

Det betyr imidlertid at det er en rekke hensyn vi må ta og regler som må følges. Først og fremst vil det være langt færre billetter for salg enn tidligere, så det kan lønne seg å kjøpe billetter i god tid før forestilling. Kapasiteten høst er mer enn halvert på de fleste forestillinger. Renholdet er økt, og det vil bli restriksjoner på ferdsel inn/ut av saler og publikumsområder. Inne i salene har vi laget salkart hvor det er minst 1 meter fra skulder til skulder og det vil kun være barneforestillinger det vil være mulig å sitte sammen i kohorter.

Her er det viktigste du trenger å vite når du skal besøke oss i høst:

  1. Kjøp billett i god tid. Billetter skal nå kjøpes på forhånd og digitalt via våre nettsider – vi har færre billetter til salgs!*
  2. Ikke kom på forestilling om du har symptomer. Det er ikke verdt det!
  3. Sprit henda ved ankomst! Spritdispensere henger på veggen ved alle våre innganger og er også plassert rundt om i publikumsarealer. Bruk også håndsprit før du betaler og før/etter måltider i kafeen, vi er rause med håndsprit!
  4. Host og nys i albuen. Vask henda jevnlig.
  5. Vær klar over at vi ved store publikumsmengder vil spre publikum over flere publikumsområder i huset. Du vil i så fall få beskjed av en av våre medarbeidere.
  6. Hold minst 1 meters avstand til dine medpublikummere og til medarbeidere ved teateret.
  7. Følg anvisningene fra våre publikumsverter ved innslipp til sal.
  8. Vær klar over at det for alles sikkerhet ikke alltid vil være mulig å sitte rett ved siden av de du kom sammen med under forestillingene.
  9. Spør våre publikumsverter om du lurer på noe, og følg anvisningene om du får noen.
  10. Ting kan forandre seg. Følg oss på Facebook for oppdateringer!

_____________________________________


Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen