NO
Menu
H u s k e l i s t e
f o r
p u b l i k u m

Velkommen på forestilling i høst! Det blir noen flere ting å huske på for deg som publikummer, og her er en oversikt over det viktigste.

Så lenge nasjonale retningslinjer gjør at vi kan gjennomføre forestillinger og ha åpen kafé, gjør vi alt hva vi kan for å sørge for at teateropplevelsen blir en trygg opplevelse for deg og for oss.

Det betyr imidlertid at det er en rekke hensyn vi må ta og regler som må følges. Først og fremst vil det være langt færre billetter for salg enn tidligere, så det kan lønne seg å kjøpe billetter i god tid før forestilling. Kapasiteten vår er mer enn halvert på de fleste forestillinger. Renholdet er økt, og det vil bli restriksjoner på ferdsel inn/ut av saler og publikumsområder. Inne i salene har vi laget salkart hvor det er minst 1 meter fra skulder til skulder.

Her er det viktigste du trenger å vite når du skal besøke oss i høst:

  1. Kjøp billett i god tid. Billetter skal nå kjøpes på forhånd og digitalt via våre nettsider – vi har færre billetter til salgs!*
  2. Ikke kom på forestilling om du har symptomer. Det er ikke verdt det!
  3. Sprit henda ved ankomst! Spritdispensere henger på veggen ved alle våre innganger. Bruk også håndsprit før du betaler og før/etter måltider i kafeen.
  4. Hos og nys i albuen. Vask henda jevnlig.
  5. Hold minst 1 meters avstand til dine medpublikummere og til medarbeidere ved teateret.
  6. Kommer du sammen med noen til teatret? Husk å kjøp parbillett**, ellers vil dere ikke kunne sitte sammen i salen.
  7. Følg anvisningene fra våre publikumsverter ved innslipp til sal.
  8. Vær klar over at vi ved store publikumsmengder vil spre publikum over flere publikumsområder i huset. Du vil i så fall få beskjed av en av våre medarbeidere.
  9. Spør våre publikumsverter om du lurer på noe, og følg anvisningene om du får noen.
  10. Ting kan forandre seg gjennom høsten. Følg oss på Facebook for oppdateringer!

_____________________________________


Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater is placed in the eastern part of Trondheim, at the other side of the crossing near Lademoen Church. The closest bus stop is Rønningsbakken. Bicycle parking at our wall towards the gas station.

Følg oss

Sign up for our newsletter!

And get the latest news on our program, invitations and community offerings once a month.

Design og nettside av Skogen