EN
Meny
K j æ r e
k v i n n e r !

Vi søker kvinner i alderen 45 - 65 år til forestillingen "When the Bleeding Stops"!

Lovísa Ósk Gunnarsdóttir, er danser og koreograf fra Island som driver forskning på sin kommende forestilling When the Bleeding Stops som skal spilles på Rosendal Teater i februar. I dette kunstverket er kvinner i overgangsalderen, over hele verden, i hovedrollene.

Lovísa vil gjerne invitere kvinner i Trondheim til å bli med i prosjektet. Det skal bemerkes at deltakelse ikke krever noen scene- eller danserfaring og foregår stort sett hjemme i stua, på et tidspunkt som passer alle. Vi søker kvinner i aldersgruppen 45-65. De som er interessert i å få mer informasjon og eventuelt delta i en liten del av prosjektet, ta kontakt med Malu Gabard fra Rosendal Teater på malu@rosendalteater.no.

Om When the Bleeding Stops av Lovísa Ósk Gunnarsdóttir:

Som kvinne i begynnelsen av førtiårene har danser og koreograf Lovísa Ósk Gunnarsdóttir blitt fascinert av overgangsalder og middelaldrende kvinner. I sitt nye performanceverk When the Bleeding Stops tar hun opp den uutholdelige stillheten og tabuet som ser ut til å oppsluke dette temaet i det vestlige samfunnet.

I samarbeid med en gruppe ekstraordinære middelaldrende kvinner fra det islandske samfunnet, inviterer When the Bleeding Stops publikum inn i en verden av sårbarhet, skam, empati og humor. Arbeidet transporterer oss inn i privatlivet i hjemmene deres, og dykker dypt ned i de mange lagene av den kvinnelige opplevelsen knyttet til overgangsalder og inviterer oss til å le, gråte og feire med disse kvinnene.

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen