EN
Meny
S u p p e k j ø k k e n
-
e t
s o s i a l t
k u n s t r o m
Har du vært på Suppekjøkken ennå? En onsdag i måneden inviterer Rosendal Teater til gratis lunsj og samtale med en utvalgt kunstner i Rosendal Kafé.

Konseptet ble født i 2022 som resultat av ønsket om å bygge nye og tilgjengelige felleskap rundt kunsten. Åpne oss for nabolaget og byen på en måte som gjør at alle kan føle seg velkommen!

På menyen står det alltid suppe, og den er alltid gratis. Suppa lages av Lamomat, et matprosjekt og en sosial møteplass hvor innvandrerkvinner fra forskjellige land lager tradisjonell mat fra sine hjemland. Lamomat benytter seg av kjøkkenet på Rosendal Kafé, og vil på sikt levere mat til åpne pop-up eventer i kafeen. Samarbeidet med Suppekjøkken er en spennende pilot, og vi er stolte for å samarbeide om å levere mat til våre månedlige kunstnertreff!

På Suppekjøkken kommer en ny kunstner hver gang, enten en som har forestilling hos oss i inneværende sesong, fra vårt nettverk eller noen som har residens i Rosendal Teater i perioden. Kunstnerne deler om sine tanker, prosjekter, arbeidsmåter og visjoner, og du får mulighet for å stille spørsmål og delta i samtalen.

Velkommen til en varm og velsmakende lunsj supplert med spennende samtaler om suppe, personlige historier, temaer som opptar oss og artisten/kompaniets kunstnerskap.

Gratis inngang!

PS: Tidspunktet er fast fra kl 12-13.30, ny kunstner hver gang - du finner neste Suppekjøkken under her:-)
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen