Multiplié dansefestival 2022

Artboard

Multiplié dansefestival 2022

24. mars – 03. april

24. mars kl 00:00

Visninger

  • Torsdag 24. mars, 00:00

    Hele huset

    Mer info

Varighet

11 dager

Medvirkende

Deltagende kunstnere/kompanier: Mia Habib Produksjoner, Supernova, Petrov/Ibsen/Moe, Akram Khan Company, WAUHAUS, Chiara Bersani, Geir Hytten, Draug Produksjoner, Theisen/Johannesdottir/Lauvdal/Floen/Helgebostad, Ingri Fiksdal, Danselaboratoriet, Danseteateret, Mishi Foltyn, Per Stian Monsås, Trond Wiger, Arnfinn Killingtveit, Ann-Cathrin Hertling, Ann-Christin Kongsness, Venke Sortland, Solveig Styve Holte og flere.

Multiplié dansefestival 2022 arrangeres i perioden 24. mars – 03. april.


Multiplié dansefestival presenterer dans og koreografi som tøyer og bøyer vår forståelse av hva dans kan være og for hvem. Her får du opplevelser fra det mer intime til det storslåtte, for både barn, ungdom og voksne. Du får møte internasjonale, nasjonale og lokale dansekunstnere i ulike scenerom, uterom, på filmlerret, i utstilling og gjennom samtaler, workshops og presentasjoner.

Det blir også mange muligheter for å danse og feste, for DansiT feirer 20 års jubileum! Vi ser oss tilbake og vi ser framover, og vi feirer gjennom hele festivalen; det blir åpningsfest, festivalbar, vi skal synge karaoke, og vi skal danse inn i natten under jubileumsfesten. Kom og bli med på feiringen!

Årets festival strekker seg over elleve dager, så benytt anledningen til å oppleve engasjerende dans og koreografi i ulike former, formater, og på overraskende steder. Vi gleder oss til å se deg på festival!

Multiplié dansefestival er støttet av: Kulturrådet, Trondheim Kommune, Trøndelag Fylkeskommune.

Multiplié dansefestival arrangeres av DansiT i samarbeid med Rosendal Teater

Skjermbilde 2021 12 17 kl 16 42 26