Operakafé: Nyttårskonsert

269477672 3176950045882770 5940655465479747719 n

Operakafé: Nyttårskonsert

med Skeive Stemmer Operakompani

Visninger

 • Ingen forestillinger funnet
 • Voksen

  Student / Operavenn / Honnør

  200
  180

  Varighet

  Ca 60 min

  Medvirkende

  Lyrisk sopran: Eldrid Gorset
  Lyrisk sopran: Therese-Angell Khachik
  Mezzo: Maria Dale Johannesen
  Klavér: Knut Erik Jensen
  Gjesteartist og sopransanger: Kristin Lundemo Overøye
  Takk til: Rosendal Teater, Rosendal Kafé, Operavennforening, Trondheim Kommune, Trøndelag fylkeskommune, Sparebank1 SMN og Torstein Erbo Gavefond
  + Vis alt

  Start 2022 med opera!

  Skeive Stemmer Operakompani feirer startskuddet på Skeivt Kulturår 2022, og trekker frem et spennende repertoar fra opera, operette og en dash musikal. Skeive Stemmer med Eldrid, Maria og Therese kommer til Trondheim, og er glad for å kunne presentere kveldens gjesteartist: Kristin Lundemo Overøye!

  Vi holder avstand, plassere dere sammen med egne kjente og venner, og tilbyr masker for dere som ønsker dem.


  Obs! Alle som kjøpte billetter til den avlyste Adventskonserten har blitt kontaktet - og kan benytte seg av billettene de billettene til Nyttårskonserten kl. 20:00. Det er begrenset plass, og vi setter derfor stor pris på å få beskjed om dere likevel ikke har mulighet til å komme.

  Skeive Stemmer er Norges første skeivt operakompani av, med og for skeive. De ønsker å skape en arena som gir arbeid for - og rom til utvikling av skeive talenter og historier. I hyggelige avslappede omgivelser får du servert vakker musikk og god mat! Operakompaniet består av tre nyutdannede operasangerne De har sin akademiske bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole, Barratt Due Musikkinstitutt og Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Skeive Stemmer debuterte som gruppa da de deltok under åpningen av Oslo Pride 2019, de åpnet Operakafeen september 2020, mens gruppen har stadig flere opptredener i både Oslo og Trøndelag. Alle 3 sangere har også sin egen solo karriere. Nest år presenterer Skeive Stemmer deres første full operaproduksjon


  Kristin Lundemo Overøye tok sin utdannelse ved Rose Bruford College, London, i Actor Musicianship, og ett år ved Musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet, Oslo. Kristin har erfaring som både skuespiller og musiker . Hun er en allsidig artist, formidler og lærer, som har også opptrådd som solist i flere kirke konserter.