NO
Menu
Voices

Operakafé på Rosendal - I Høstens Tid

Av Operavennforening for Skeive Stemmer, Skeive Stemmer m.fl

Varighet: 3 timer
Gjør høsten litt varmere med vakker opera i deilige omgivelser!

Velkommen til en Operakafé med temaet I Høstens Tid - i både direkte og overført betydning. Ute blir kveldene mørkere og kaldere - men inne på Operakafé skapes lys, latter og varme! Vi byr på vakker levende musikk med fremragende operasangere, i en avslappende atmosfære. Dere kan forvente en blanding av kjente og mindre kjente komponister; lieder og arier, fra operaens, operettenes, og musikalenes verden.

Om Operakafé på Rosendal

Operakafé på Rosendal startet opp i september 2020, midt i korona-nedstengningen, og har blitt et fast og populært innslag på Rosendal. Vi setter pris på et hyggelig og entusiastisk publikum, som nyter herlig musikk i godt selskap!

Operakafé presenterer temabaserte konserter med unge, unike, marginaliserte og/eller nyutdannede sangere. Slik skaper vi et plattform for ulike artister og øker nettverket med etablerte musikere og sangere.

Billetter selges på Hoopla (følg lenken over)- og ikke på døren. Husk å bestille i god tid, det kan bli utsolgt! Operakafé har egne student/honnør-priser, og Operavennforening-rabatt. Vil du melde deg inn i Operavennforening? Send epost til operavennforening@gmail.com!

Les mer om kveldens solister på Facebook-arrangementet her.


Medvirkende
Mezzosopran (hun/henne) Maria Dale Johannessen
Sopran (de/dem) Therese-Angelle Khachik
Gjestesolist - sopran, hun/henne) Thea Brix
Piano (han/ham) Knut Erik Jensen
Takk til Operakafé takker BUFDIR, Operavennforening og Rosendal Teater for støtte til gjennomføring.
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater is placed in the eastern part of Trondheim, at the other side of the crossing near Lademoen Church. The closest bus stop is Rønningsbakken. Bicycle parking at our wall towards the gas station.

Følg oss

Sign up for our newsletter!

And get the latest news on our program, invitations and community offerings once a month.

Design og nettside av Skogen