EN
Meny
Smiles

Fortellinger i parken - en piknik for hele byen

En markering av Verdens flyktningdag

tirsdag 20. juni Kl: 17
Lamoparken
Åpent og gratis
Reis ut i verden fra Lamoparken når vi markerer Verdens flyktningdag med piknik og historier om de mange og lange reisene mennesker har opplevd for å komme hit. Åpent for alle! 

Sommerferien er på trappene og det feirer vi med en litt annerledes piknik og kurvfest. Vi har invitert en rekke mennesker fra forskjellige land som har kommet til Trondheim, og bedt dem dele sine historier. Hvorfor måtte de flytte? Hva gjorde at de havnet akkurat her? Hvordan ble de tatt imot?

Du kan vandre fritt mellom forskjellige tepper rundt omkring i parken, sette deg ned, lytte og spørre, dele maten du har med og smake på andres. Kanskje finner du nye venner. Kanskje lærer du noe du ikke visste fra før. Kanskje visker historiene ut noen av forestillingene du har med deg?

Pikniken arrangeres av kulturaspirant Asiye Mercan Sen ved Rosendal Teater og skjer i samarbeid med Caritas, ressurssenter for innvandrere i Trondheim.

PS: Blir det regn flytter vi pikniken inn i Sal 1 på Rosendal Teater. Våre teaterverter vil i så fall hjelpe folk å finne frem.

Medvirkende

Flere familievennlige arrangementer?

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!