NO
Menu
Smiles

Fortellinger i parken - en piknik for hele byen

En markering av Verdens flyktningdag

Reis ut i verden fra Lamoparken når vi markerer Verdens flyktningdag med piknik og historier om de mange og lange reisene mennesker har opplevd for å komme hit. Åpent for alle! 

Sommerferien er på trappene og det feirer vi med en litt annerledes piknik og kurvfest. Vi har invitert en rekke mennesker fra forskjellige land som har kommet til Trondheim, og bedt dem dele sine historier. Hvorfor måtte de flytte? Hva gjorde at de havnet akkurat her? Hvordan ble de tatt imot?

Du kan vandre fritt mellom forskjellige tepper rundt omkring i parken, sette deg ned, lytte og spørre, dele maten du har med og smake på andres. Kanskje finner du nye venner. Kanskje lærer du noe du ikke visste fra før. Kanskje visker historiene ut noen av forestillingene du har med deg?

Pikniken arrangeres av kulturaspirant Asiye Mercan Sen ved Rosendal Teater og skjer i samarbeid med Caritas, ressurssenter for innvandrere i Trondheim.

PS: Blir det regn flytter vi pikniken inn i Sal 1 på Rosendal Teater. Våre teaterverter vil i så fall hjelpe folk å finne frem.

Medvirkende

Flere familievennlige arrangementer?

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater is placed in the eastern part of Trondheim, at the other side of the crossing near Lademoen Church. The closest bus stop is Rønningsbakken. Bicycle parking at our wall towards the gas station.

Følg oss

Sign up for our newsletter!

And get the latest news on our program, invitations and community offerings once a month.

Design og nettside av Skogen