EN
Meny

Gi bort en opplevelse på Rosendal Teater!

Gjør noe fint for miljøet og sjelen: Dropp standardgaven og gi bort en unik opplevelse på Rosendal Teater til dine kjære i steden!

Vi selger gavekort som kan brukes fritt til alle billetterte scenearrangementer i teatret. Den perfekte jule- eller bursdagsgaven til hen/han/hun du går og tenker på hele tiden, tanter eller onkler, venner eller uvenner, mamma og/eller pappa! Det at folk sjøl kan velge billettpris, gjør jo også at gavekortet strekker lenger - eller at du kan gi et gavekort på bare 75 kroner som faktisk er nok til en billett. Vårt billettsystem Betal det du kan, kan du lese mer om her.

KJØP GAVEKORTET DITT HER!

Gavekortet er gyldig for Rosendal Teaters forestillinger i eget hus og kafé og evt. andre steder hvor vi er hovedarrangør. Fysisk gavekort hentes hos Rosendal Kafe.

Gavekortbetingelser:

Gavekort kan innløses innen 12 måneder etter utstedelsesdatoen. Eventuelt resterende beløp kan dessverre ikke utbetales, men vil utstedes som et nytt gavekort. Gavekortet kan benyttes i webshoppen eller hos oss i billettluka.

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen