EN
Meny
Moves

Multiplié 2023

- la oss gjøre det sammen!

Multiplié dansefestival er tilbake i mars, klar for å utfordre og trosse tradisjonelle ideer om teknikk, estetikk, koreografi og forestillingsformat!

Flere tråder veves sammen gjennom årets festival. Vi presenterer verk med teknikker utenfor den vestlige dansetradisjonen, verk som hyller mangfoldige og kompliserte kvinnelige krefter, verk som utfordrer kjønnsnormer, og verk som viser ulike stemmer og kropper på scenen.


I årets festival samarbeider vi også med den iranske dansekunstneren og teoretikeren Maryam Bagheri Nesami om prosjektet folded possibilities. Med dette prosjektet foreslår Maryam et alternativt rammeverk for kuratering, for å skape plass for Artists at risk. Ved siden av å invitere nasjonale og internasjonale kunstnere, er vi opptatt av å gi plass til lokale dansere og koreografer, og har derfor invitert ulike kunstnere og kompanier fra Trondheim til å være vertskap for flere arrangementer under festivalen.

Hvorfor er Multiplié en festival? Det som er så spesielt og vakkert med festivalformatet er den styrken som ligger i at så mange og mangfoldige stemmer høres over så få dager. Festivalen har kraften til de mange, som alle eksisterer sammen.

Vi håper du blir med oss, så vi kan se sammen, snakke sammen, danse sammen og oppleve alt – sammen.Medvirkende

Multiplié dansefestival 2023

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen