EN
Meny
D y p e
s p o r
i
4 0
å r
En jubileumsmåned av og med Cirka Teater

For straks 40 år siden, samme år som Teaterhuset Avant Garden (Rosendal Teaters tidligere navn, red. anm.) så dagens lys, ble Cirka Teater etablert av trønderske Anne Marit Sæther og franske Gilles Berger. Siden 1984 har kompaniet satt dype spor i det frie norske scenekunstfeltet, og er i dag et av landets mest erfarne kompanier. Ut fra sin base på Nyhavna i Trondheim, har Cirka Teater produsert over 40 forestillinger over disse årene - alle kjennetegnet av et lekent og poetisk visuelt scenespråk som stadig er under utvikling. Cirka Teater hviler tilsynelatende aldri.

2024 blir det store jubileumsåret. Det markeres i januar med en hel måned hvor Cirka inntar salene på Rosendal. Vi får muligheten til å oppleve hele fire produksjoner – Løve, Klasserommet, Tankelaboratoriet og Puls, som også skal vises bredt på dagtid til trønderske barn gjennom Den Kulturelle Skolesekken (DKS). Dette blir en unik mulighet for gjensyn og førstegangsopplevelser av og med et teaterkompani som virkelig har farget Trondheim med sine mange unike bidrag til teaterhistorien.

Forestillinger på Rosendal Teater i januar:
LØVE - 13. og 20. januar
Puls
- 18.-24. januar.

Tankelaboratoriet
- 21. og 27. januar

Klasserommet
- 30. januar - 3. februar

Vi håper å se deg på Rosendal for fantastiske opplevelser og en stolt historiemarkering!

PS: Cirka Teater feirer 40-årsfest på Rosendal Teater 20. januar - kom og feir med oss! Mer info etterhvert på rosendalteater.no

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen