EN
Meny

Puls

av Cirka Teater (NO)

Varighet: 55 min
I jaget etter mer, etterlater vi mennesker oss enorme mengder vrakgods. Hva skjer når vi konfronteres med det vi har skapt? Velkommen til ei magisk og sjeldent spektakulær forestilling!

Tenk deg at du støter på en diger kube. En massiv klump av rust, metall og skrot - som en sammenklemt skraphaug fra fortida. Så begynner kuben å leve, og med ett er du fanget i en rekke av rare, uforståelige hendelser. Hva er det kuben vil med deg? Er det noe som styrer den? Og ikke minst: Kommer du noen gang til å slippe unna?

Puls løfter spørsmål knyttet til menneskets avtrykk på jorda. Mennesket har en stor trang til å skape, bygge og finne opp. I jaget etter mer, etterlater vi oss store mengder vrakgods. Men hva skjer med mennesket når det konfronteres med resultatet av det vi har skapt? Har vi egentlig kontroll over det vi skaper?

Puls er en magisk og spenningsfylt forestilling. Gjennom ordløst, fysisk teater og visuelt spektakulære effekter drar den publikum inn i en ny og absurd verden, en verden der det er lov å tolke fritt, uten bastante svar. Dette er ei forestilling du sjelden ser – full av undring, overraskelser og energi!

(...) ei undrande og magisk reise inn i eit fantasiland der assosiasjonane sat laust og opplevingane var både mange, store og overraskande". (Amund Grimstad, teateranmelder)

Puls er co-produsert med Teatret Vårt og hadde urpremiere på Ulsteinvik i september 2022. Nå kan du få oppleve denne magiske forestillinga i Trondheim!

Språk: Ordløs

For barn fra 12 år og voksne.

Dype spor i 40år!
Puls spilles som en del av Cirka Teaters 40-års jubileum. Ler om jubilanten her.

Cirka Teater 40 år!

+ Innholdsbeskrivelse
Medvirkende
Manus/konsept: Espen Dekko og Gilles Berger
Utøvere: Karoline Ellingsen Wheeler og Gilles Berger
Regi: Espen Dekko
Scenografi: Gilles Berger
Tekniske løsninger: Richard Verley og Gilles Berger
Musikk og lyddesign: Martin Smidt
Cello Live Sunniva Smidt
Lysdesigner: Eirik Brenne Torsethaugen
Kostymer: Berit Haltvik With
Produsent: Ingrid Bjørsnes Kvam
Co-produsent: Teatret Vårt
Foto: Kristian Wanvik
Billettpriser
Nivå 1 250
Nivå 2 200
Nivå 3 150
Nivå 4 100
Nivå 5 75
Solidaritetsbillett (Betal litt ekstra for at de som ikke har mulighet kan betale mindre) 400

Cirka Teater 40 år

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen