NO
Menu
concert

Hey Gloria + support: Träningsverk med risk för huvudvärk

Indie/alternative konsert


Hey Gloria dro hodet opp fra undergrunnen på Svartlamoen, etter besøk på Trondheim Calling 2019. Siden den tid de vi spilt på alt fra UFFA og Blitz, til rockeklubber i Tromsø og Stockholm. August 2023 kom debutalbumet på Crispin Glover Records.

Samme dag spilte bandet til terningkast 5 i Adresseavisen, hvor det blant annet ble skrevet: "festivalens første "Pstereo-øyeblikk.""

Adresseavisen oppsummerer festivalen slik: «Det som virkelig vil sitte i minnet, er to konserter med postpunk-referanser på Hagen-scenen: Hey Gloria da de spilte «En Kåt Sekund» (…). Uansett hva fremtiden bringer for disse to vil jeg huske hvor jeg opplevde de for første gang.»

TRÄNINGSVERK MED RISK FÖR HUVUDVÄRK Siden 2005 har de endret Sveriges scenemonopol med et politisk show i rosa, og nå er de glade for å få muligheten til å spille i Trondheim igjen! De gir lydteknikerne en skikkelig utfordring, og hvis ikke de gjør det, vil musikkscenen ''bare bestå av misfornøyde halvfete rockekarer i fillete skinnpaier som aldri blir fornøyde!''

De tar med synthene sine og er beæret over å bli med det episke bandet Hey Gloria! De håper du er klar til å tuta och köra!

Medvirkende
Hey Gloria
Träningsverk med risk för huvudvärk
Billettpriser
Ordinær (Ståplass) 295
Ledsager (ledsagerbevis må fremvises) 0
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater is placed in the eastern part of Trondheim, at the other side of the crossing near Lademoen Church. The closest bus stop is Rønningsbakken. Bicycle parking at our wall towards the gas station.

Følg oss

Sign up for our newsletter!

And get the latest news on our program, invitations and community offerings once a month.

Design og nettside av Skogen