NO
Menu

Intergalactic ImproLab

med Arnfinn Killingtveit & Anna Thu Schmidt – ImproDans Trondheim (NO/DE)

Reis gjennom tid og rom – opplev kroppen gjennom en ny dimensjon!

Vi kaller medtidsreisende og interdimensjonale entiteter!

Under årets festival åpner vi en intergalaktisk portal hvor vi vil strekke våre kropper gjennom tid og rom mens vi tilnærmer oss event-horisonter til de multiversale ormehull i senter av din interne galakse. Bli med oss på denne supersoniske reisen gjennom sinnsforvrengning og oppdag din glitrende tilknytning til ditt stjernestøvopphav.

Vi kommer i fred. Gjør du?

Om kunstnerne
(Uoversettelig)
fremstår som et ultraplasmavesen som for anledningen og på symbiotisk vis vil sinnssmelte med kjøttklompen tidligere kjent som Arnfinn Killingtveit (en slags menneskekunstner som bor i Trondheim). Arnfinnvesenet har tidligere jobbet med forskjellige uttrykk, som musikk, lydkunst, installasjoner og performance. Jeg, (Uoversettelig), har jobbet med ting som din hjerne på ingen måte kan forstå, så det er unødvendig å prøve å beskrive det noe nærmere da hodet ditt bare kommer til å eksplodere. Dog, på denne spesielle dagen med ImproLab, vil vi sammen fokusere hovedsakelig i det soniske domenet, da dette er mer kompatibelt med dine patetiske menneskelige sanser.

Anna Thu Schmidt er en dansekunstner med fokus på dans, improvisasjon, tverrfaglige prosjekter, stedsspesifikt arbeid, og integrert dans. Som aktiv soltilbeder, stjernekikker og fullmåneritualist føler hun seg i ett med universet og elsker å invitere folk på reiser inn i deres indre verdener.
http://annathuschmidt.com

ImproDans Trondheim tilbyr et åpent, fritt og trygt rom for utforskning innen bevegelse og lyd med en leken tilnærming til improvisasjon. ImproLab er et improvisasjonslaboratorium for kunstnere fra alle disipliner og hele miljøet av bevegelses- og lydentusiaster

Medvirkende
Kunstnerisk leder ImproDans Trondheim Anna Thu Schmidt
Gjestekunstner / musiker Arnfinn Killingtveit
Støttet av Kulturdirektoratet, FFUK, Trondheim Kommune, DansiT
Foto Freddi Schnellinger
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater is placed in the eastern part of Trondheim, at the other side of the crossing near Lademoen Church. The closest bus stop is Rønningsbakken. Bicycle parking at our wall towards the gas station.

Følg oss

Sign up for our newsletter!

And get the latest news on our program, invitations and community offerings once a month.

Design og nettside av Skogen