NO
Menu

Konsert: Horace Scope

En hommage til komponisten og jazzpianisten Horace Silver!

Dette kvintettprosjektet består av nåværende og tidligere studenter ved jazzlinja på NTNU, og er en hommage til komponisten og jazzpianisten Horace Silver!

Horace Silver var en svært viktig, dog kanskje ikke nok anerkjent figur i den amerikanske jazztradisjonen, og forbindes spesielt med hard bop-stilen fra 50- og 60-tallet. Musikken hans er kjent for å være fengende, energisk og melodisk. I tillegg hadde Silver en unik evne til å kombinere elementer fra blues, gospel, funk og latinamerikansk musikk inn i sitt jazzrepertoar. Dette resulterte i komposisjoner med svært fengende og sangbare melodier, så vel som sterke rytmiske underlag.

Prosjektet tar utgangspunkt i to av Silvers album: Horace-Scope (1960) og A Song for My Father (1965), og kvintetten spiller et knippe utvalgte favoritter fra disse. Musikken tolkes med moderne ører, men uten å viske ut essensen av Silvers uttrykk og estetikk.


Konsertstart kl 20:00 - 2 set
Fri inngang
ID: 20 år

Medvirkende
Åsne Ausen Fossmark Saksofon
Frode Wærness Ludvigsen Gitar
Isak Hungnes Piano
Johannes Lykkås Kontrabass
Elias Baadsvik Trommer
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater is placed in the eastern part of Trondheim, at the other side of the crossing near Lademoen Church. The closest bus stop is Rønningsbakken. Bicycle parking at our wall towards the gas station.

Følg oss

Sign up for our newsletter!

And get the latest news on our program, invitations and community offerings once a month.

Design og nettside av Skogen