NO
Menu
concerts

Konsert med Oppkast ala kart + KBS kvinnekor

10-års jubileum

Må man være Kanye for å ha eget kor?

Oppkast ala kart feirer 10-års jubileum, og sammen med KBS Kvinnekor inviterer vi alle til å bli med å undersøke saken.

Det er ikke hver dag at en trøndersk rapper tropper opp på scenen med et kvinnekor i ryggen. Oppkast ala kart tror ikke han er Jesus gjenoppstått, men har nok trua på seg selv til å vite at det her blir en begivenhet som folk må få med seg - her vil det bli store øyeblikk! Endelig møtes KBS kvinnekor og Oppkast ala kart på scenen, for å bevise at KBS + OAK = SANT ❤

Med inspirasjon fra alt fra MF Doom til Tom Waits og Alf Prøysen, har Oppkast ala kart fått et meget særegent uttrykk, og er blitt kjent for sine intelligente, poetiske og jordnære tekster, med finurlige ordspill og refleksjoner over livet og hverdagen. Når KBS + OAK inntrer Rosendal, vil du få servert originale låter av OAK, som Marit Loveland, dirigent i KBS, har laget arrangementer for kor til. På repertoaret står blant annet acapellabaserte ideer som aldri før har blitt spilt, verken på konsert eller plate - frem til nå.

Oppkast ala Kart har gjennom et tiår sluppet de tre soloalbumene «Uhøytidelig», «Gilde Ting» og «Treig av Natur», samt de to EP-ene «Blind Høne» og «Omfavn». Den melodiske rapperen fra Tillerbyen er også en del av artistsamarbeidet «Tung som en trønder», et album signert Heffy Beluga. OAK jobber nå med flere prosjekter, blant annet et nytt album kalt 'Stygt, dog vakkert’. Og det er jo nettopp stygt, dog vakkert når OAK møter KBS Kvinnekor, som kan suge en kuk firstemt.

Gjør deg klar for en kveld med vakker vokal og deilige beats. Vi gleder oss til konsert!

Medvirkende
KBS Kvinnekor
Martin Mostad Oppkast Ala Kart
Billettpriser
Billett 200
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater is placed in the eastern part of Trondheim, at the other side of the crossing near Lademoen Church. The closest bus stop is Rønningsbakken. Bicycle parking at our wall towards the gas station.

Følg oss

Sign up for our newsletter!

And get the latest news on our program, invitations and community offerings once a month.

Design og nettside av Skogen