Pursuit of Happiness

Pursuit 1

Pursuit of Happiness

Av EN-KNAP Group og Nature Theatre of Oklahoma (SI/US)

Anbefalt av New York Times

Visninger

 • No shows yet
 • Duration

  105 min

  Participators

  Konsept, tekst og regi Pavol Liska og Kelly Copper
  Originalbesetning Luke Thomas Dunne (GB), Ida Hellstein (SE), Bence Mezei (HU), Ana Štefanec Knez (SL), Jeffrey Schoenaers (BE), Lada Petrovski Ternovšek (CR)
  Utøvere Luke Thomas Dunne (GB), Ida Hellsten (SE), Bence Mezei (HU), Ana Štefanec Knez (SL); Tamás Tuza (HU), Giorgia Belotti (IT)
  Kunstnerisk regi Iztok Kovač
  Prøveregi for EN-KNAP Group Nohemi Barrusio
  Lysdesign Luka Curk
  Kostymedesign Katarina Škaper (kostymer av: Atelje d.o.o.)
  Teknisk team Leon Curk, Gal Škrjanec Skaberne, Špela Škulj
  Foto og video Andrej Lamut
  Ansvarlig produsent Karmen Keržar
  PR Nina Smerkol
  Produksjonsleder Marjeta Lavrič
  Produksjon EN-KNAP Productions (www.en-knap.com)
  Co-produksjon Théâtre de la Ville, steirischer Herbst
  Støttet av Ljubljana - Department of Culture and the Ministry of Culture of the Republic of Slovenia.
  + Show all

  En genuint fartsfylt og humoristisk forestilling du faktisk ikke kan tillate deg å gå glipp av.

  Regissørene Pavol Liska og Kelly Copper tar for seg myten om Den amerikanske drømmen og hva den kulturelt har betydd i en lykkejagende ettertid. De amerikanske forente staters grunnleggende dokument, Uavhengighetsærklæringen, sidestiller «streben etter lykke» med «de umistelige rettigheter» som hevdes å ha blitt gitt alle mennesker av sin Skaper, og som regjeringen er satt til å beskytte. Men hva er Lykke? I hvilke mørke kroker jager vi etter lykken, som individer og som fellesskap? I hvilke villmarker og lengre enn det jakter vi på den? Og til hvilken overraskende og hollywoodsk usannsynlige megasuksess-happy-end?

  Gjennom et flerårig samarbeid med EN-KNAP Groups seks dansere har de skapt et unikt og personlig prosjekt, en folkefortelling i ustoppelig forandring om en ultravoldelig vestlig ekspansjon. Med en meksikansk bartender, en østerriksk salgsagent, en reise til Bagdad, en moderne trylledrikk og en porsjon urovekkende oppløftende cowboy-danser, gir denne nye forestillingen EN-KNAP Groups allsidige dansere et ypperlig podium for framvisning av sine talenter.

  Om Nature Theater of Oklahoma: Prisvinnende New York-basert kunst- og performancekoalisjon under ledelse av Pavol Liska og Kelly Copper. For hvert nye prosjekt forsøker de å løse en uløselig utfordring for seg selv, for publikum og for samarbeidspartnerne sine.

  Om EN-KNAP Group: Slovenias eneste permanente kompani innen samtidsdans som ledes av den internasjonalt anerkjente koreografen og danseren Iztok Kovač. Har siden 2009 skapt 26 helaftens forestillinger og en dansefilm.

  Pursuit 2