NO
Menu

Saturns Hage

By Wild at Art (NO)

Welcome to a three-day long picnic in Saturn's garden!

Varighet: 3 days, come and go as you like
Rosendal Teater har invitert Wild at Art til å lage et helt nytt verk i delen av teatret som er bygd over en gammel hage.

Saturns Hage oppstår utenfor Rosendal Teater, i foajeen, sal 2 og 3 torsdag 8. til lørdag 10. oktober 2020. Du kan komme og gå som du vil mellom start- og sluttid alle tre dagene. Tidspunkt kommer nærmere - følg med på våre nettsider!


Rosendal Teater har invitert Wild at Art til å lage et helt nytt verk i delen av teatret som er bygd over en gammel hage. Her vil “Saturns Hage” oppstå i oktober, like før mørketiden virkelig setter inn. Da flytter vi inn i Sal 2, Foajé og bakganger i teaterets skyggeside - her begynner noe å skje, her vokser noe fram!

Hit har vi kommet.

Hit har vi kommet,

- som delfinene fant veien tilbake i Venezias kanaler

Hit har vi kommet

Hit har vi kommet

Hvem er vi, når verden ikke lenger er slik vi kjente den?

Hit har vi kommet

Hit har vi kommet

Hit har vi kommet

I tre dager inviteres du til å bli med oss på piknik inn i “Saturns Hage” - en midlertidig åpning i hverdagen, et glimt inn i en verdenssprekk - et mulighetsrom! Der gatemusikantene er samlet på et verdenstorg. En slags fest mellom to verdener - et musikkhotell, et dansens gjestgiveri, en klubb med ”open ending” der alle gjestene utgjør opplevelsen, men ingen vet hvor det ender…

Som i en felles ekspedisjon ingen har lagt ut på før, hvor vi ønsker kaos og stillhet velkommen. For kan vi gjennom musikken og dansen finne et nullpunkt? Kan vi viske ut tiden slik at nye virkeligheter fremtrer? Saturns Hage er en midlertidig sone som vi alle kan forme, et temporært tilfluktsrom i en polariserende tid.

Hvem er du her?

I tre dager kan du komme og gå som du vil, ta med deg en venn eller komme alene, bli så lenge du vil, og kom gjerne tilbake.

For kan du huske hvordan det er å gå seg vill? Havne utenfor stien i håp om å finne en ukjent vei, få en kurv i hånden med alt du trenger og plutselig havne i en åpen glenne?

Velkommen!

Om Wild at Art:

Per Ananiassen - Teatersjef ved Rosendal Teater:

«Rosendal Teater har ved flere anledninger samarbeidet med kompaniet Wild at Art. Deres prosjekter representerer helt spesielle organiseringer av møtet mellom utøver og publikum i tid og rom der verket blir til som et resultat av begges nærvær. Åpenhet, interesse og toleranse for den andre er helt grunnleggende. Mulighetsrommene som oppstår har en betydning som peker langt utover forestillingsrommet. Man kan nesten si at de skaper nødvendige og komplekse utopier for hvordan man kan handle, skape og leve sammen på tvers av ulike identiteter.»

Guro Stugu - dramaturg ved Rosendal Teater:

«Eg opplever verka til Wild at Art som døråpnarar. Som genuine forsøk på å skape rom for den delen av oss menneske som er skjult bak lag av frisert oppførsel og tillærte koder. Dei iscenesett rom med eit anna sett av forventninger enn det forventa. Plasser der du heng att fasaden ved døra og heller går inn med hjartet først.»


Medvirkende
By: Wild at Art
Sound: Tor Breivik
Light: Ingrid Skanke Høsøien
Composer, musician: Maria Kannegaard
Musician, keyboards, organ, percussion: Alf Hulbækmo
Musician, bass: Mattis Kleppen
Musician, drums: Tor Haugerud
Musician, singer: Live Maria Roggen
Musician/scientist: Sunniva Skjøstad Hovde
Actor, singer, dancer: Tor Ivar Hagen
Singer, musician, composer, idea/concept/direction: Siri Gjære
Artist, DJ, dancer, scenography, idea/concept/direction: Ann-Cathrin Hertling
Author: Marte Huke
Musician, singer: Marianna Sangita Røe
Performance artist, musician: Ole Romsdal
Performance, dancer, DJ, percussion: Andrea Sampalmieri
Fireguard and dancing gardener: Jørgen Stoltz
Producer: Monica Aasen
Production staff Vibeke Hay Wold
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater is placed in the eastern part of Trondheim, at the other side of the crossing near Lademoen Church. The closest bus stop is Rønningsbakken. Bicycle parking at our wall towards the gas station.

Følg oss

Sign up for our newsletter!

And get the latest news on our program, invitations and community offerings once a month.

Design og nettside av Skogen