Trust Me Tomorrow - Verdensteateret (NO)

VT Trust me tormorrow 12 Photocredit Jenny Berger Myhre CROPPED

Trust Me Tomorrow - Verdensteateret (NO)

Visninger

 • No shows yet
 • Ordinær

  Moderasjon

  Rauspris

  240
  140
  100

  Duration

  Ca. 60 minutter

  Participators

  Kunstnere: Ali Djabbery, Asle Nilsen, Espen Sommer Eide, Janne Kruse, Laurent Ravot, Magnus Bugge, Martin Taxt, Niklas Adam og Torgrim Tove.
  Takk til Andrea Bakketun, Bálint Laczkó, Icaro Zorbar, Piotr Pachel og BEK – Bergen senter for elektronisk kunst.
  co-produsert av Black box Teater Oslo, Ultima – Oslo International Music Festival og Rosendal Teater Trondheim.
  Internasjonal distribusjon Elisabeth Carmen Gmeiner
  Støttet av Norsk kulturråd
  Fotokredit Jenny Berger Myhre
  + Show all

  Trust me tomorrow er en sensorisk opplevelse som taler til selvbevisstheten, underbevisstheten og andre bevisstheter. Den taler til evnen til å komme inn i hverandres hoder og samtidig til de mislykkede forsøkene på akkurat det.

  Det hele er et forsøk på å finne rekkverket, en guide, noe å orientere seg etter i det famlende mørket og i en verden som bretter seg tilbake inn i seg selv.

  Trust me tomorrow går inn i erfaringer av blindhet fra både mangel på lys og for mye lys. Det fremkaller muligheten for å tre inn i mørket som et rom for projeksjon, etterligning og begjær. Det indre mørket i et kamera og det lyse krystallinske interiøret i øyet er begge steder for en læringsprosess – styrt av den grunnleggende attraksjonen for å bringe bevegelser fram i lyset.

  Verdensteatret består av performancekunstnere, billedkunstnere, musikere, programvareutviklere og poeter som sammen har utviklet et intrikat audiovisuelt språk. Deres arbeide er karakterisert av en dedikert langsiktig utvikling, og en pågående eksperimentering innen forskjellige medier og viser seg i romlige orkestrale verk.