EN
Meny

Multiplié: Altered States: From the deepest gong to the highest bell

av ImproDans Trondheim & SiTron (NO)

På Trondheim Kunstmuseum

Varighet: 3 timer (Kom og gå)
Bli med på en interaktiv lyd- og bevegelsesreise inspirert av det unike lydbildet til indonesiske gamelan-instrumenter

ImproDans Trondheim og SiTron skaper et åpent rom for og med publikum og tilbyr en tretimers interaktiv forestillingsopplevelse åpen for alle. Kom og gå som du ønsker og delta så mye du vil.

Vekslende mellom bevegelse, lyd og stillhet, refererer Altered States til inspirasjonskilden og hjemstedet til gamelan-instrumentene i Indonesia og lydens reise fra Bali til Trondheim. Opplev det enorme soniske spennet fra den dypeste gongen til den lyseste klokken ved å lytte, se på eller bli beveget av musikken og bli med i bevegelsesimprovisasjonen.

Dette er det første samarbeidet mellom ImproDans Trondheim og SiTron, og et initiativ av dansekunstner Anna Thu Schmidt og musiker Espen Aalberg som begge deler en lidenskap og fascinasjon for indonesisk kunst.

ImproDans Ensemble ledes av Anna Thu Schmidt i samarbeid med dansekunstnerne Nina Wollny og Hwa Wei-An. Musiker Espen Aalberg blir akkompagnert av ensemblet i SiTron.

MIST/TKM
Medvirkende
ImproDans Trondheim Anna Thu Schmidt
Dansere Nina Wollny & Hwa Wei-An
Musikk SiTron Ensemble: Espen Aalberg, Eirik Hegdal, Tor Haugerud, Michael Francis Duch, Bergmund Skaslien, Daniel Formo, Live Smidt
Støttet av Kulturrådet, FFUK, Trondheim Kommune, SiTron, Trondheim Kunstmuseum, Sparebank 1 SMN & DansiT
Billettpriser
Voksen 140,-
Honnør/Student: 80,-
Under 18 år Gratis

Multiplié dansefestival 2024

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen