EN
Meny

Åpningsfest

Skeiv Scene brings you Queer Magic

onsdag 26. april 18:00
Rosendal Kafé
Gratis
Vi åpner Bastard med rusletur, musikk, performance i en boks, noen taler, en dæsj spirituell stemning og en kveld full av skeiv magi!

Det er duket for en åpningsfest utenom det vanlige når Rosendal Teater og Skeiv Scene forener krefter for riste løs årets Bastardfestival. Vi ønsker deg velkommen i Rosendal Kafé med levende musikk, oversikt over programmet, taler (de må til, men vi kan i alle fall skåle!) og et spirituelt innslag for å sørge for tilstedeværelse - før vi gir stafettpinnen over til Skeiv Scene. Resten av kvelden blir skeiv og magisk med lokale artister, DJer og kunstnere – og dessuten ei aldri så litta økt med åpen mikrofon. Ta med deg dansestemninga!

PS: Rosendal Teaters tenåringskuratorer - The Shakedown – arrangerer rusletur til Rosendal fra de andre festivaldestinasjonene før åpningsfesten. Møt opp kl 17.30 utenfor Trondheim Torg, Havet Arena, Kunsthall Trondheim eller LKV for å bli bedre kjent med noen av de som har vært med å lage årets Bastard. Digg å ankomme festival og allerede ha rukket å få nye venner, ikke sant?

Om Skeiv Scene
Skeiv Scene er et skeivt kollektiv som bla starta under Trondheim Pride i 2021. Prosjektet har som mål å samle og styrke skeive artister gjennom å arrangere open mic-kvelder, konserter og arrangementer for og av det skeive miljøet i Trondheim.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Legitimasjonsplikt ved kjøp av alkohol.

Medvirkende

Sjekk hele Bastard-programmet!

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!