EN
Meny

Åpningsfest

Skeiv Scene brings you Queer Magic

Vi åpner Bastard med rusletur, musikk, performance i en boks, noen taler, en dæsj spirituell stemning og en kveld full av skeiv magi!

🏳️‍🌈🏳️‍⚧️Skeiv Scene ønsker velkommen til åpning av Bastardfestivalen 2023! 🔥 Vi inviterer til en kveld fylt med skeiv magi! I samarbeid med Rosendal Teater, Secret flamingo og DJ pøbel kan vi love en aften fylt med skeiv stemning og magiske møter. Bring your dance mood! 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

PS: Dette blir et relæxt arrangement! Se nederst i artikkelen, eller: Les mer her.

DJ Pøbel 😎
Eksil-trønderen DJ pøbel tar raskeste t-bane ut av urbane Grønland i Oslo for å spille guilty pleasures, top of the pops og greatest sHits på Skeiv Scene under Bastardfestivalen. DJ pøbel byr på en dansevennlig smågodtblanding bestående av blant annet homsepop, electronica og en eller annen sviske, samt alt midt i mellom.
DJ pøbel i en årrekke spilt på utallige utesteder, samt Trondheim + Oslo + Røros og Åfjord pride, og gleder seg til å komme til Bastardfestivalen med et musikalsk arsenal av smult og synd.

Secret Flamingo 🤩
På tide å presentere Secret Flamingo! Vår lokale drag- og burlesquegruppe. Gruppen ble stiftet av burlesqueartisten Strawberry Lilly og dragartisten Erika Ta Strofe, og har siden den gang vokst og blitt en stor og mangfoldig gruppe. De har hele tiden hatt som mål å skape en plattform for sceneuttrykk som er litt utenom det vanlige, og er en gruppe som legger vekt på å være inkluderende samt å gi plass til artistenes individuelle trekk og interesseområder.
Secret Flamingo har siden sin oppstart deltatt på og selv skapt en mengde ulike show, og gleder seg nå til å ta del i Skeiv Scene sin «Queer Magic» kveld, under Bastard festivalen.

Skeiv Scene 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️
Skeiv Scene er et skeivt arrangørkollektiv som har som mål å samle og styrke skeive artister og den skeive kulturscenen. Skeiv Scene har jevnlig åpen scene, konserter og arrangementer for og av det skeive miljøet i Trondheim.

PS: Rosendal Teaters tenåringskuratorer - The Shakedown – arrangerer rusletur til Rosendal fra de andre festivaldestinasjonene før åpningsfesten. Møt opp kl 17.30 utenfor Trondheim Torg, Kunsthall Trondheim eller LKV for å bli bedre kjent med noen av de som har vært med å lage årets Bastard. Digg å ankomme festival og allerede ha rukket å få nye venner, ikke sant?

Relæxt - Tegnspråkstolket arrangement: Åpningen med ungdomskuratorene og festen med Skeiv Scene kommer til å bli tegnspråktolket fra kl. 17.30-midnatt. Møt opp ved LKV gymsal kl. 17.30 for å få den tegnspråktolkede gåturen inn til Rosendal Kafé.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Legitimasjonsplikt ved kjøp av alkohol.

Medvirkende

Sjekk hele Bastard-programmet!

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen