EN
Meny

BC PÅ ROSENDAL

20 års aldersgrense

Dørene åpner 20 Konsertstart: 21.30

fredag 31. mai 21:30
Sal 1

BC
British Christ
Before Colombia
Board Clerks
Bingo Crowd
Broder Christopher


Sært navn har mange barn. BC er endelig tilbake, og gjør en eksklusiv konsert i den gamle kinosalen på Rosendal fredag 31. mai.

I dagens Sal 1 på Rosendal Teater, vil de presentere nytt materiale fra sitt kommende album Manners, som er mikset og co-produsert av Alan Moulder (Nine Inch Nails, Beach House, The Cure etc.), og mastret av Heba Kadry (Future Islands, Björk etc.). Det har gått lenge nok siden sist, og de vil sikkert spille noe hyggelig gammalt også, for å feire musikken, og det å holde ut.

Denne kvelden er et samarbeid mellom Crispin Glover Records, Rosendal Teater og Rosendal Kafé, og billetten vil gjelde på hele huset fra når dørene åpner. I tillegg til konserten, vil man kunne nikke anerkjennende til både drinker og barsnacks fra Credo-Heidi og DJ-sett før og etter fra Crispin-Torgeir og punke-Ivar. Pekka (Ljos Studio) og Torsken (Avon Lyd) holder det hele sammen i lag med husets teknikere.

Kom så, blir feittj!

Betal-det-du-kan gjelder ikke på konserten, da den ikke er en del av Rosendal Teaters sesongprogram.

Medvirkende
Andreas Elvenes
Svein Segtnan
Eivind Brønstad
Billettpriser
Konsertbillett 400,-
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen