EN
Meny
Grooves

FÆST!

Av HEIM Festival

Varighet: 7 timer
Festival på festival, en aldri så liten tradisjon?

FÆSTen er en del av Bastardfestivalen 2023.

Er det ikke tredje gang man kan kalle det en tradisjon? Etter to tidligere (SMEKK)fulle arrangementer på Rosendal, tar HEIM atter sjøveien til byen for å lage komprimert festival i festivalen. Med på lasset følger HEIMs favorittartister og ikke så rent få venner.

HEIM-gjengen lover euforisk stemning, dansegulv, aktiviteter og kanskje også noe digg mat – akkurat som de gjør det på Fosen – og alt i honnjeråtrædve knop!

Program:
18:00: Dørene åpner
19:00: Fredagsklubben (DJ)
20:00: Rick Grove (live)
21:00: Fredagsklubben (DJ)
22:00: The Impossible Green
23:00: Inga Den Skrekkelige (DJ)PS: Nevnte vi at kvelden er gratis? HUSK DANSESKO!

PS: Arrangementet blir tegnspråktolka mellom kl. 18-01.00. Les mer her om hvordan vi jobber med å gjøre festivalen relæxt.

NB: Tegnspråktolkning lar seg dessverre ikke gjennomføre på grunn av sykdom hos tolketjenesten. Vi beklager dette.

Rick Grove
Groves sound er hip, men moden, robust, men myk, pickup-truck men elektrisk sykkel, og hjerteskjærende, men fortsatt sjarmerende. Han står bak en av årets beste utgivelser på hans Mikhael Paskalev-produserte debutalbum Reasons, og nå gleder vi oss stort til å høre det live på!

The Impossible Green
Med sin insisterende og energifulle formidlingsevne kommer det Trondheimsbaserte bandet The Impossible Green til Rosendal. Etter en rekke utgivelser og konserter på baken har bandet fylt opp ryggsekken med nye låter, ny giv, og et enda sterkere ønske om å nå frem med musikken sin. Som en av regionens ledende band innen americana/powerpop-sjangeren er dette ikke et band du vil gå glipp av. Låtskriving og historiefortelling, ispedd en god dose liveenergi.

Inga Den Skrekkelige
byr opp til dans! Altså den type dans der du bare ikke kan slutte å smile, og det gjør ingen andre heller. Hoftene svinger som på egen maskin, skrittelleren går bananas, armene slås ut og opp mot himmelen og du finner frem moves du ikke visste du hadde! Samba, bossa, dub og allskens tromme- og bassrytmer skal være med å sørge for stemninga, men den viktigste ingrediensen er selvsagt dansens fotsoldater ute på gulvet.

Følg med for flere artister.

PS: Nevnte vi at kvelden er gratis? HUSK DANSESKO!

Om HEIM Festival:

Og ja, hva er HEIM? HEIM er helt enkelt Trøndelags friskeste campfestival, 45 minutter med hurtigbåt fra Trondheim. Hit kommer reiselystne fra inn- og utland for å lytte til konserter på stabbursscenen, lære å seile på fjorden, delta på ulike aktiviteter på åker’n, eller for å klubbe i skogen. For fjerde gang: Velkommen til Hasselvika 21.-22. juli 2023! www.heimfest.no

Medvirkende
HEIM crew Mer info kommer
Foto Henning Bjordal Stokka

Mer fæst under Bastard?

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen