EN
Meny

Multiplié: Festivalklubb - Ingen festival uten fest!

Multiplié dansefestival 2024

Varighet: Sen kveld
Vi er heldige å kunne presentere flere renommerte DJ-er under Multiplié 2024, det betyr flere kvelder fylt med dans. Vi håper dere har lyst til å møtes på dansegulvet – som de vakre og unike danserne dere er!

— Lørdag 13. april

– 12:00: Lunch Beat og lunsj

Vi åpner Multiplié dansefestival 2024 med en times danseøkt, ledet av herlige låter fra DJ BØREK. Vi tilbyr også lett lunsj, helt gratis.

DJ BØREK
Børek er ikke bare en ettertraktet klubb-DJ, men også en bauta innenfor trøndersk hiphop-kultur. Med røtter som rapper og beatmaker fra G.O.D.S, har han herjet rundt i en årrekke og fungert som en ambassadør for kvalitets hiphop i byen. Han er kjent for sin eklektiske blanding av hip hop, fra old school til new school, energiske opptredener og ikke minst evne til å lese publikum og spille rett musikk til rett tid.

– 13:00 – 17:00: RAW kafé XL

RAW Dance Studio disker opp med dansing og musikk fra kl. 13:00 gjennom hele dagen!

Les mer

– 21:00 – 00:00: Dobbel feiring!

Vi feirer åpningen av Multiplié 2024 plus 20 år av Multiplié med en skikkelig dansefest på Rosendal Teater! Sprade ut på gulvet og hiv deg med – som den vakre og unike danseren du er. Festen er i samarbeid med RAW Dance Studio

Tilgjengelighet: Tegnspråktolk til stede 20:00-23:00 (Norsk)

DJ Hi-Lo / RAW Dance Studio
Tomas «Hi-Lo» Vikeland er en danser og musikkentusiast fra Trondheim og står bak driften av RAW Dance Studio. Som DJ på private fester, flere lokale dansearrangementer, samt klubbkonseptet Raise Your Vibration, har Hi-Lo markert seg i dansemiljøet. Denne våren skal han også være DJ på Cachaos 1. mars og fem samlinger med Ecstatic Dance på HAVET Arena. Hi-Lo er drevet av et mål om å fremme musikk og dans ikke bare som kunstformer, men som kraftfulle verktøy for å bringe folk sammen og skape god stemning.


— Torsdag 18. april kl. 20:00

Etter DansiT salong: Trenger vi fortsatt å bryte normen? i Rosendal Kafé, avrunder vi selvfølgelig kvelden med dansegulv og DJ Kitty Amore som arrangerer Dansekaraoke, en selskapslek som gjør godt for kropp og sjel i mørketiden!

La oss prøve det ut – sammen!

DJ Kitty Amore
En feiring av interkulturelle rytmer av kjærlighet, fellesskap og den ekstatiske kroppen. En improvisert flyt av eklektiske rytmer fra hele verden. Med mål om få fart på hofta, med et lurt smil om munnen og ess i ermet – alt for å bringe mennesker sammen på dansegulvet.

— Fredag 19. April kl. 20:00

Forestillingen Cosmetic Demons av Sindri Runudde finner sted i Rosendal Kafé 20:00-23:00. Etter forestillingen leder DJ Andreas Tilliander oss inn i ordentlig fredagspartystemning.

DJ Andreas Tilliander
I løpet av 1990-tallet utforsket Andreas Tilliander elektronisk musikk som en hobby, men som ble hans yrke rundt årtusenskiftet. Han skapte minimalistisk ambient- og dubmusikk utgitt på anerkjente plateselskaper som Raster-Noton og Mille Plateaux, samtidig som han eksperimenterte med technopop, noe som resulterte i en svensk Grammy i 2005. Tilliander har turnert omfattende rundt om i verden, opptrådt på klubber i byer som Tokyo, Ibiza og New York, samt på ikoniske technosteder som Berghain og Tresor i Berlin. Sist Tilliander besøkte Trondheim var da han fremførte live housemusikk som «the other guy» i Johan T Karlssons soloprosjekt Familjen. Musikken vi vil høre på Rosendal Kafé er en fusjon av alle disse påvirkningene, så forvent et eklektisk og spennende DJ-sett!


— Lørdag 20. april kl. 21:00

Denne lørdagen er det festivalfest! Bli med å danse inn i natten og feire avslutningen av Multiplié dansefestival 2024 med DJ Freij!

DJ Freij
Freij er en DJ og produsent som er kjent for sine energiske DJ-set. Han har tidligere spilt på klubber og festivaler som Blå, by:Larm og Pstereo, der han tar med seg en rik blanding av ulike sjangere, som dekonstruert techno, ambient og et lite hint av 90s trance.

Medvirkende
DJs DJ BØREK, DJ Hi-Lo / RAW Dance Studio, DJ Kitty Amore, DJ Andreas Tilliander & DJ Freij
Billettpriser
Gratis

Multiplié dansefestival 2024

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen