EN
Meny
DIGNITY

Hvor ble jeg av

Av Wigdis Sæther

Et musikkteaterstykke om en fragmentert virkelighet

Hvor ble jeg av er produsert under residens på Rosendal Teater. Forestillingen presenteres i Verkstedhallen.

Velkommen til et spennende nytt musikkteater basert på filmskaperen Merete Augusta Nessets virkelige opplevelser, med bruk av musikk, sang, dans og sceniske uttrykk.

Regissør Azra Hallilović, komponist Bergmund Waal Skaslien, og koreograf Marie Rechsteiner i samarbeid med scenograf Anne Spets utforsker et menneskets møte med hjelpeapparatet. Det kreative teamet har jobbet tett sammen med et tverrfaglig ensemble, og utforsket hva det er som skjer når en person opplever psykose? Hvordan kan vi forstå virkeligheten og møte personer som opplever psykosen på en god måte? Hvordan kan vi unngå å stigmatisere personer som opplever dette i samfunnet vårt?

Vi ønsker å iscenesette skildringer fra et innsideperspektiv. Det er et møte mellom kunsten og den kreative hjernen, der vi sammen skaper en felles forståelse for virkeligheten.

Idé og Prosjektledelse: Wigdis Sæther, Institutt for psykisk helse

Støttet av: NTNU Institutt for psykisk helse, Stiftelsen DAM, Rådet for psykisk helse, Trondheim Kommune, Norsk Sykepleierforbund, Bergesenstiftelsen, FFUK (Fond For Utøvende Kunstnere), Sparebank 1 SMN og Rosendal Teater.

OBS! Forestillingen spilles i Verkstedhallen.

Medvirkende
Tekster Merete Augusta Nesset
Regi Azra Hallilović
Komposisjon Bergmund Waal Skaslien
Koreografi Marie Rechsteiner og Yaniv Cohen
Scenografi Anne Spets
Produsent og PR Shereen Khachik
Skuespillere Mette Scarth Tønseth, Håvard Stensvold, Therese-Angelle Khachik, Sissel Vera Pettersen, Marie Rechsteiner
Musiker Bergmund Waal Skaslien
Foto Shereen Khachik
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen