EN
Meny
Jams

nyMusikks Julekonsert

Trondheim Improvisers Guild spiller Dolly Parton

Jam jula inn med Trondheims fremste impromusikere!

lørdag 16. desember 20:00
Sal 1
Ta jul med Dolly Parton når en perfekt samling musikere fra Trondheims rike musikkliv møtes på scenen for å glede, utfordre og overraske sitt publikum!

Tradisjonen tro inviterer nyMusikk Trondheim et knippe fine folk på tvers av sjangre fra Trondheims rike musikkliv, til en julefest. Vi håper at årets konsert kan glede, utfordre og overraske publikum!

Kveldens 12 musikere har ulik bakgrunn, men de har alle en felles kjærlighet for improvisasjon og samtidsmusikk. Hva som blir resultatet blir når disse slår seg løs med låter fra countrysjangeren gjenstår å se og høre. Vi kan love at tolkninger av alt fra Dolly Parton, Elvis Presley, Townes Van Zandt med flere kommer til å komme ut gjennom instrumentene og virkelig få det til å svinge!

Trondheims samtidsmusikkmiljø syder av spennende improviserende musikere fra flere musikkgenre, og vi har skapt en arena for å samle og utfordre denne kunstneriske og musikalske kraften, i et nystartet improkollektiv med noen av Norges mest spennende impromusikere i dag. Dette er et utforskningslaboratorium for improvisasjon med musikere med ulik musikalsk bakgrunn, hvor målet er å eksperimentere, lære av hverandre og skape noe sammen.


Medvirkende
Musikere Amalie Dahl, Marianne Baudouin Lie, Tor Haugerud, Nicolas Leirtrø, Karoline Vik Hegge, Klaus Ellerhusen Holm, Are Lothe Kolbeinsen, Lars Ove Fossheim, Daniel Buner Formo, Heida Johannesdottir, Joakim Rainer Petersen, Maria Norseth Garli, Gyrid Nordal Kaldestad, Eira Bjørnstad Foss og Mette Rasmussen.
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-

Her kommer etterhvert vårens program:-D

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen