nyMusikks Julekonsert

IMG 5973 2

nyMusikks Julekonsert

Trondheim Improvisers Guild spiller Dolly Parton

17. desember kl 19:00
Jam jula inn med Trondheims fremste impromusikere!

Visninger

Varighet

Medvirkende

Medvirkende: Marianne Baudouin Lie, Klaus Ellerhusen Holm, Heida Johannesdottir, Sissel Vera Pettersen, Are Lothe Kolbeinsen, Nicolas Leirtrø, Eira Bjørnstad Foss, Tor Haugerud, Joakim Rainer Petersen, Gyrid Nordal Kaldestad, Maria Norseth Garli, Lars Ove Fossheim, Daniel Buner Formo, Amalie Dahl, Karoline Vik Hegge.

Ta jul med Dolly Parton når en perfekt samling musikere fra Trondheims rike musikkliv møtes på scenen for å glede, utfordre og overraske sitt publikum!

Collector of: Jams

Tradisjonen tro inviterer nyMusikk Trondheim et knippe fine folk på tvers av sjangre fra Trondheims rike musikkliv, til en julefest. Vi håper at årets konsert kan glede, utfordre og overraske publikum!

Kveldens 12 musikere har ulik bakgrunn, men de har alle en felles kjærlighet for improvisasjon og samtidsmusikk. Hva som blir resultatet blir når disse slår seg løs med låter fra countrysjangeren gjenstår å se og høre. Vi kan love at tolkninger av alt fra Dolly Parton,

Elvis Presley, Townes Van Zandt med flere kommer til å komme ut gjennom instrumentene og virkelig få det til å svinge!

Trondheims samtidsmusikkmiljø syder av spennende improviserende musikere fra flere musikkgenre, og vi har skapt en arena for å samle og utfordre denne kunstneriske og musikalske kraften, i et nystartet improkollektiv med noen av Norges mest spennende impromusikere i dag. Dette er et utforskningslaboratorium for improvisasjon med musikere med ulik musikalsk bakgrunn, hvor målet er å eksperimentere, lære av hverandre og skape noe sammen.