EN
Meny
Faunas

Økohelter

Av STICKY Productions (NO/SE/UK/IR)

Popp! Kvekk! Kvin! Det åles, det krypes, det kravles. ‘Sopp, sopp, sopp’! Skogen våkner til liv.

Varighet: 50 min
Hvem er egentlig de små skapningene som lever på og under skogens bunn? Balanserende mellom fantasi og fakta, viser Økohelter oss en mikroverden full av små superhelter, og vi får oppleve hvor yrende, poetisk og rørende skogen kan være. Dette er en forestilling for de nysgjerrige og lekne!

På poetisk, nydelig og engasjerende vis, trekker dansekvartetten STICKY oss inn i skogens nære, fantastiske lille univers. Økohelter er en multisensorisk forestilling hvor skogens små superhelter likestilles alt annet liv. Store klimaspørsmål kan virke tunge og uhåndterlige, men i denne forestillingen blir vi på rørende vis påminnet hvor konkret det faktisk kan være, og at vi er uløselig knyttet sammen. Det lille, travle livet på skogens bunn er like konkret og viktig som våre travle hverdagsliv. Bli med inn i dette merkverdige lille fellesskapet!

STICKY (Edginton/Lothe/Olsen/Parsons) er et internasjonalt kollektiv av skeive, kvinnelige dansekunstnere med base i Oslo og London. Praksisen deres fordyper seg i det kroppslige og det sensitive, det lekne og det underlige. De fire kunstnerne møttes da de studerte samtidsdans på Laban i London, og har til felles en interesse for å skape miljøbevisste prosjekter. Økohelter er deres første arbeid som kvartetten STICKY, der de alle jobber som dansere og koreografer.

Passer for barn fra 4 år og deres familier. En multisensorisk og tilgjengelig forestilling med fokus på at man skal kunne engasjere seg i fremføringen på ulike måter.

Det blir berøringsvisning i forbindelse med visningen kl 12:00 Les mer

+ accessibility
Medvirkende
Konsept, koreografi og utøvelse: STICKY: Olivia Edginton, Maria Lothe, Ingvild Marstein Olsen, Hannah Parsons
Kostymedesigner: Tanja Andreeva
Kostymeassistent: Celina Vimme
Scenografer: Baum & Leahy
Scenografiassistent: Damien Ajavon
Kunstnerisk veileder: Karstein Solli
Grafisk design: Maria Telle Brendmoe
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-
Solidaritetsbillett (Betal litt ekstra for at de som ikke har mulighet kan betale mindre) 400,-
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen