EN
Meny
Rainbows

Operakafé På Rosendal - en Reise Over Regnbuen

Av Operavennforening for Skeive Stemmer og Operakafé på Rosendal, Rosendal Teater og KOR HEN

Varighet: 2,5 time
Velkommen til et vakkert dypdykk i musikalverdenen! Bli med å oppdag hvor mange musikaler som faktisk bygger på kjente operaer.

Kafeen åpner kl.18.30, konsertstart kl.19.00!

Alle elsker musikaler – og Trollmannen fra Oz er kanskje den største av alle! Reisen Over Regnbuen er en referanse til Judy Garland – kjent som et idol og sterk forkjemper for skeive rettigheter. Vi tar et dypdykk i musikalverdenen, og oppdager hvor mange musikaler som bygger på kjente operaer. For eksempel Rent, fra La Bohème, eller Miss Saigon, fra Madame Butterfly, Carmen Jones, fra Carmen, eller Maytime – fra Wie einst im Mai.

Vi byr på en kveld med en herlig blanding av kjente og mindre kjente musikalmelodier, og arier fra flere elskede operaer som lever videre i moderne musikaler.

Om de medvirkende:

Therese-Angelle Khachik, (de/dem) sopran fra Skeive Stemmer leder an, og presenterer flotte nye gjester:

Marcela Randem (hun, henne)– en ung og fremragende mezzosopran - som reiser direkte fra Bergen Nasjonale Opera for å synge for oss for første gang.

Mathias Vistnes (han, ham) – en flott ung tenor fra Stavanger, som studerer ved NTNU. Han ble sist hørt på Sankta Lucia-konserten, og er godt kjent for Operakafé-gjester fra Lystige Koner i 2022.

Kor Hen er Trøndelags eneste skeive kor, ledet av dirigent Snorre Sletten (hen). Koret er åpent for alle, uansett kjønn, seksualitet, sangnivå og tidligere korerfaring. Koret ble etablert i 2017 i regi av FRI Trøndelag, og synger ulike typer musikk, med fokus på populærmusikk, og jobber aktivt for det skeive miljøet i Trondheim ved å skape et trygt rom for likesinnede. Kor Hen skal synge blant annet Somewhere Over the Rainbow, og for anledning har vi invitert pianisten Jeremy Main, (han,ham), som har reist hele veien fra Kansas! Jeremy er en frilans pianist og accompanist, og lærer bosatt i Trondheim.

Praktisk informasjon:
Vi aksepterer ledsagerbevis, og har tilgang for rullestol. Har dere behov for assistanse - ta gjerne kontakt med operavennforening@gmail.com.

Har du lyst til å bli medlem i Operavennforening, med alle sine fordeler? Meld dere inn til samme epostadresse, så tar vi kontakt.

Les mer om de ulike spennende utøverne og deres bakgrunn på Facebook-arrangementet her.

Medvirkende
Sopran Therese-Angelle Khachik (de/dem)
Mezzosopran Marcela Randem (hun, henne)
Tenor Mathias Vistnes (han, ham)
Kor Hen Trøndelags eneste skeive kor
Dirigent Kor Hen Snorre Sletten (hen)
Gjestepianist Jeremy Maine (han/ham)
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen