EN
Meny

Samkome

Fasilitert av Mia Habib Productions med gjester (NO)

Vi inviterer alle som vil til å komme sammen med oss for en sørgestund utenfor Vår Frues Kirke, med en påfølgende samtale

Varighet: 1 time 30 min
tirsdag 30. juli 16:30
Vår Frue kirke
Gratis
Samkome er et forsøk. I umulige situasjoner. I rom som allerede har falt sammen. Det finnes ingen annen vei enn å prøve. Sammen. Dette er et forsøk for i dag. Et forsøk på å sørge.

Samkome er en offentlig samling og en invitasjon til å sørge sammen. Vi inviterer alle som vil til å komme sammen med oss for en sørgestund utenfor Vår Frues Kirke, med en påfølgende samtale rett etter begivenheten.

Hvordan sørge,
hvordan bevege seg gjennom fortvilelse,
hvordan holde oss selv og hverandre.
Hvordan romme andres smerte.

Samkome er et forsøk. I umulige situasjoner. I rom som allerede har falt sammen. Det finnes ingen annen vei enn å prøve. Sammen. Dette er et forsøk for i dag. Et forsøk på å sørge.

Hvordan fortsette å leve,
hvordan være vertskap for det som føles umulig,
hvordan åpne for et mykt møte.
Hvordan reparere.

“We are, at present, swimming in a sea of grief. That sea includes death, but it is also so much larger, encircling all sorts of sorrows. In a better world, many of these disappearances would be avoidable, even unimaginable. For now, given the loss-filled waters we inhabit, how to better navigate through them, and without drowning? How to shift course, veering closer to a more humane self and society?”
- Excerpt From Rebellious Mourning, Cindy Milstein

Vi møtes foran Vår frues kirke i Trondheim tirsdag 30. juli, kl. 16:30

Medvirkende
Fasilitert av Mia Habib Productions med gjester
Produsenter Ida Frømyr Borgen, Nicolai Lopez
Samprodusert av: DansiT, Rosendal Teater, Olavsfest, CODA Oslo International Dance Festival, Dansens Hus Oslo, Embassy of Movement
Støttet av Kulturrådet
Samkome ble tildelt en Big Pulse Dance Alliance Development Support Grant, medfinansiert av Creative Europe-programmet i EU.
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen