EN
Meny
Unity

Sottobosco - workshop

Av Chiara Bersani (IT)

For barn mellom 8-11 år med motoriske funksjonshemminger

Velkommen til et verksted hvor vi utforsker bevegelse og lyd gjennom vår egen evne til fantasi og lek!


Sottobosco betyr undervekst på italiensk, som er morsmålet til kunstneren Chiara Bersani. Hun opplevde under coronapandemien at livene og kroppene til skjøre og sårbare mennesker var mindre verdt å beskytte enn andres. Mangelen på solidaritet ligger bak prosjektet som dette verkstedet løper ut fra, et prosjekt som spør seg: Hva om sårbare mennesker skulle bryte seg løs og organisere et alternativ til verdenen vi lever i?

Verkstedet er åpent for mennesker med motoriske funksjonshemminger i alle aldre. Deltakerne inviteres inn sammen med kunstneren og koreografen Chiara Bersani og musikeren Lemmo til å skape et rom for utforskning av bevegelse og lyd. Utgangspunktet er mulighetene og ønskene til hver enkelt, fra deres egen fantasi og lek. Språkene som hovedsakelig brukes vil være lyd, tale og bevegelse. Du trenger ingen tidligere erfaring innen dans eller teater, kun et ønske om å delta i en felles opplevelse.

Workshopen er en del av et ti dager langt arbeidsopphold på Rosendal Teater hvor den italienske kunstneren Chiara Bersani kommer for å jobbe med flere prosjekter og arrangementer. Les mer under “Residens”. Ønsker du mer informasjon, eller kjenner du noen som kan være interessert, ikke nøl med å ta kontakt via karianne@rosendalteater.no.

Workshopen arrangeres i samarbeid med DKS Trondheim og DansiT.

Medvirkende
Av og med Chiara Bersani
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-

Se hele barneprogrammet på Rosendal!

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen