EN
Meny
Jazz

Théo Naishtat kvartett

Jazz-konsert

søndag 10. mars 19:00
Rosendal Kafé
Fri inngang


Theo Naishtat er en jazzgitarist fra Buenos Aires, Argentina.

Basert i Nederland er han en del av European Jazz Master-programmet ved konservatoriene i Amsterdam, Paris, Trondheim og Berlin.

Til denne konserten får han selskap av toppmusikere fra jazzscenen i Trondheim, uteksaminert fra NTNU Jazzlinja: Hogne Kleiberg på piano, Julian Haugland på kontrabass, og Steinar Heide Bo på trommer. De vil fremføre standarder og originale komposisjoner.

Utdannet fra konservatoriet i Buenos Aires, med to album som leder, "Refugio" (2021), "Afinidades" (2023), og mange innspillinger som sidemann, har Theo Naishtat vært et veldig aktivt medlem av den argentinske jazzscenen før han flyttet til Europa i 2023. Siden har han opptrådt og studert i Trondheim og Amsterdam.

Påvirket av gitarister som Peter Bernstein, Jesse van Ruller og Lage Lund, har han utviklet en veldig personlig tilnærming til instrumentet, med følsomhet og virtuositet.

Fri inngang.

Medvirkende
Théo Naishtat gitar og komponist
Hogne Kleiberg piano
Steinar Heide Bo Trommer
Julian Haugland kontrabass
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen