EN
Meny
Rituals

Witch Club Satan

Av Lost and Found productions (NO)

Varighet: 60 min
Forbered deg på å bli massivt vekka når disse tre kvinnene kommer til Rosendal med sin krysning av teater, urskrik, ritual og svartmetall-konsert.

Witch Club Satan er en feministisk svartmetall-forestilling i 4 akter. Den kan beskrives som et musikalsk, dramatisk rituale – med ukjent virkning. Forestillingen tar utgangspunkt i Norges viktigste musikalske eksportvare, Black Metal, og sjangerens kraft og teatrale potens.

Svartmetallen er mer enn en musikksjanger, den er en verden i seg selv som huser en rik og levende subkultur. Selv om svartmetallen de siste årene har flyttet seg fra undergrunnen til å bli allemannseie, er den fortsatt farget av en historie med kriminalitet, skrudde politiske holdninger og mannsdominans. Og når sjangeren leker med mørke krefter har den fortsatt et sus av noe ekte farlig og vemmelig over seg, på tross av den ekstreme teatraliteten som ligger utenpå.

Witch Club Satan er et spirituelt prosjekt som prøver å åpne opp for uforutsette muligheter – en vekkelse. I forestillingen skal teatrets og musikkens transformative potensiale testes, og både aktører og publikum inngår i det iscenesatte ritualet.

Witch Club Satan er en teaterforestilling like mye som det er et band som krever sin plass i den norske metal-scenen. Det er en historie om kvinner, hekser og urskrik, om jord, blod og brann.


Medvirkende
Manus, musikk, regi og aktører: Johanna Holt Kleive, Victoria Fredrikke Schou Røising og Nikoline Spjelkavik
Scenografi: Mari Lassen-Bergsten Kamsvaag
Kostyme: Mari Lassen-Bergsten Kamsvaag og Anne Kari Spjelkavik
Videoscenografi: Lost and Found productions og Martin Losvik
Lyd: Sindre Nicolaisen
Lysdesign: Tord Eliassen
Lys og AV: Sander Einarsen Moen
Foto: Daniel Lilleeng og Steve Nilsen
Outside ears og musikalske bidrag: Øystein Elle, Magnus Børmark, Torgeir Vassvik og Nikan Siyanor (Confess)
Mentor: Jørn Stubberud/Necrobutcher
Produksjon: Lost and Found productions «Be Loud» er skrevet i samarbeid med Nikan Siyanor
Co-produsenter: Figurteatret i Nordland, Festspillene i Nord-Norge, Rosendal Teater, BIT Teatergarasjen og Black Box Teater
Støttet av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, FFUK og Dramatikkens Hus
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-

Flere konserter på Rosendal

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen