EN
Meny

8. mars på Rosendal Teater - Internasjonal solidaritet

i samarbeid med AKKS, Feminalen og Samspill

fredag 8. mars
Rosendal Kafé
Mer info kommer
Tradisjonen tro markerer Rosendal Teater årets Kvinnedag i samarbeid med AKKS, Feminalen og Samspill International Music Network. Vi oppfordrer alle slags damer og folk som kjenner ei dame til å feire med oss!

I flere år har Rosendal Teater i samarbeid med AKKS Trondheim og Feminalen markert Kvinnedagen med fest, taler og musikk. I år er fokus på internasjonal solidaritet. Fantastiske Lamomat vil stå for matservering og nytt av året er også samarbeidet med Samspill International Music Network. Vi ser fram imot en kveld med god mat, musikk du vil ta med deg hjem og dans utover natta. En festkveld for alle som identifiserer seg som kvinne eller som kjenner noen som identifiserer seg som kvinne.

Samspill International Music Network er en interesseorganisasjon for utøvere av internasjonal musikk som er bosatt i Norge. Nettverket fungerer som et bindeledd mellom artister arrangører, festivaler, organisasjoner og tilskuddsytere. Samspill jobber for å bedre rammebetingelsene for medlemmene og for å øke synligheten av verdien av en bredere satsing på inkludering og mangfold i det norske kulturlivet.

AKKS er for deg som er engasjert i likestilling, mangfold og musikk. AKKS Trondheim ble stiftet i 1994 og holder til i Buranhus musikksenter. AKKS er en musikkorganisasjon som jobber for likestilling og mangfold i norsk musikkliv.

Feminalen er en festival som jobber for kjønnsbalanse i musikkbransjen, noe de gjør gjennom bevisst booking og å sette viktige (og noen ganger vanskelige) temaer på dagsorden.

Med slike samarbeidspartnere vet vi at det blir en fest for historiebøkene – følg med på våre nettsider for fullt program etterhvert som dagen nærmer seg!


Medvirkende
kommer

Relaterte opplevelser

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen