EN
Meny

8. mars på Rosendal Teater - Internasjonal solidaritet

i samarbeid med AKKS, Feminalen og Samspill

Tradisjonen tro markerer Rosendal Teater årets Kvinnedag i samarbeid med AKKS, Feminalen og Samspill International Music Network. Vi oppfordrer alle slags damer og folk som kjenner ei dame til å feire med oss!

I flere år har Rosendal Teater i samarbeid med AKKS Trondheim og Feminalen markert Kvinnedagen med fest, taler og musikk. Nytt i år er samarbeidet med Samspill International Music Network og årets fokus er internasjonal solidaritet. Til manges begeistring er det fantastiske Lamomat som vil stå for matserveringen, som er en fest for seg selv. Vi ser frem mot en kveld med god mat, musikk og dans - rett og slett en skikkelig festkveld for alle som identifiserer seg som kvinne eller som kjenner noen som identifiserer seg som kvinne.

18.00-19.30 Kjøkkenet er åpent - Lamomat serverer middagen!
20.00-21.00 Konsert med AKKS Ungdomsband
21.00-22.00 Konsert med Marianna Sangita A. Røe
22.00-01.00 DJ SashaSoroka

Vi får besøk av den gresk-norske vokalisten og perkusjonisten Marianna Sangita A. Røe, som inviterer til en aften fylt med groove, ettertanke og melodiøst samspill. Sammen med Heida Karine Johannesdottir på tuba og Risten Anine Gaup på luohti (joik) får du muligheten til å oppleve en helt unik konsertopplevelse. Sammen skal de improvisere og sette sammen et repertoar som er helt spesielt for Kvinnedagen.

Kvelden avsluttes med DJ SashaSoroka, en norsk-ukrainsk DJ som elsker alt som glitrer. Hennes spilleliste er en fantastisk blanding av ulike sjangere, krydret med alt i fra glitchy IDM til glitrende synthpop.

DJ SashaSoroka
DJ SashaSoroka

Informasjon

Samspill International Music Network er en interesseorganisasjon for utøvere av internasjonal musikk som er bosatt i Norge. Nettverket fungerer som et bindeledd mellom artister, arrangører, festivaler, organisasjoner og tilskuddsytere. Samspill jobber for å bedre rammebetingelsene for medlemmene og øke synligheten av verdien av en bredere satsing på inkludering og mangfold i det norske kulturlivet.

AKKS er for deg som er engasjert i likestilling, mangfold og musikk. AKKS Trondheim ble stiftet i 1994 og holder til i Buranhus musikksenter. AKKS er en musikkorganisasjon som jobber med likestilling og mangfold i norsk musikkliv.

Feminalen er en festival som jobber for kjønnsbalanse i musikkbransjen, noe de gjør gjennom bevisst booking og å sette viktige ( og noen ganger vanskelige) temaer på dagsorden.

Med slike samarbeidspartnere vet vi at det blir en fest for historiebøkene!

Relaterte opplevelser

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen