EN
Meny

All about Mimi

Av Shlomi Ruimi

Start Pride festen på best mulig vis med et dragshow uten like!

Varighet: 60 min
onsdag 4. september 19:00
Sal 1
torsdag 5. september 19:00
Sal 1
fredag 6. september 19:00
Sal 1
Carte Blanche-danseren Shlomi Ruimis alter ego, Mimi Divine, er en rå entertainer og enda råere drag queen. All About Mimi er hans første forestilling og en visuell og ærlig representasjon av queerkulturen. Forestillinga dissekerer kroppsidealer, sensualitet og sosiale medier på en måte vi aldri har sett.

All about Mimi er forestillinga hvor Mimi danser, mimer og spiller ut sine villeste fantasier, men også byr på utfordringer fra hverdagen som småbarnsmor.

"Publikum kan forvente en god dose glam, humor og selvironi, men forestillingen skygger ikke unna trivialiteter og rent ut triste saker. Perspektivet er friskt, og formidlingen er en ren visuell nytelse." – BLIKK

Sammen med fire dansere fra den norske ballroomscenen, tar Mimi scenen med storm fylt med selvtillit. I dristige kjoler og høye hæler, balanserer hun hverdagen som småbarnsmor med ballroomkulturens praksis med å ha tro på seg selv. Det utfordrende, frekt og overraskende.

"Det er som om de gjennom kostymeskift og ulike nummer med stadig større intensitet danser seg inn mot en kjerne av noe nødvendig og alvorlig som handler om hvem man er, om å høre til og om å høre sammen." – NRK

Innholdsbeskrivelse

Høy musikk, blinkende lys, strobe, bruk av røykmaskin

Rosendal Teater programmerer arbeid som utfordrer hva scenekunst kan være, hvor den foregår og hvem som skal lage den. Vi jobber med stemmer som høres sjeldnere enn andre, som er marginaliserte og alternative. Alt dette gjør at forestillingene ofte kan være utfordrende i sitt innhold og uttrykk. Hvis du har behov for å forlate forestillingen underveis, så har vi lav terskel og stor forståelse for dette. I andre etasje finner du en avslappa sone, hvor du kan trekke deg tilbake. Les mer om avslappa sone og tilgjengelighet her.

Medvirkende
Choreographed and performed by Mimi Devine Shlomi Ruimi
Kiki House of Meraki Mother Cassandra Cassandra Moldenhauer
Kiki House of Meraki Father Diesel Daniel Elahi
Kiki House of Meraki Donna Emma Damskau
Kiki House of Meraki Teddy Theodor Mekonnen
Dramaturg Nicola Gunn
Light and set designer Martin Myhrvold
Technitian Magnus Boyle
Composer Jørn Lavoll
Costumes Silje Teland Pedersen, José Cecilio Orozco Martínez, Kristina Sidlauskaite
Photographer Yaniv Cohen
Video Antero Hein
Vises i samarbeid med Dansenett Norge og DansIT
Billettpriser
Betal det du kan 1 250,-
Betal det du kan 2 200,-
Betal det du kan 3 150,-
Betal det du kan 4 100,-
Betal det du kan 5 75,-
Solidaritetsbillett 400,-
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen