EN
Meny

And We Cheerfully Put the Gods to Death

Av: Spreafico Eckly

Bli med på en unik og drømmende reise i North Dakota på Trolls Lounge, en bar hvor den lokale norske-amerikanske befolkningen samles for karaoke og drinker.

onsdag 13. november 19:00
Sal 2
torsdag 14. november 19:00
Sal 2
Bli med på en unik og drømmende reise i North Dakota på Trolls Lounge, en bar hvor den lokale norske-amerikanske befolkningen samles for karaoke og drinker.

På denne baren introduseres vi for Anna, en norsk turist som trer inn i baren. Hennes tilstedeværelse skaper umiddelbare forventninger blant de lokale, men disse forventningene blir til slutt skuffet. Forestillinga utforsker temaer som fordommer, identitet, forventninger og vrangforestillinger. Publikum trekkes inn i en kompleks og gripende narrativ hvor skuespillerne skifter mellom første- og tredjeperson.

And We Cheerfully Put the Gods To Death involverer publikum på scenen, og gjennom lek med forventninger og realitet skaper Andrea Spreafico og Helga Guren et verk som underholder og utfordrer.

Innholdsbeskrivelse

Rosendal Teater programmerer arbeid som utfordrer hva scenekunst kan være, hvor den foregår og hvem som skal lage den. Vi jobber med stemmer som høres sjeldnere enn andre, som er marginaliserte og alternative. Alt dette gjør at forestillingene ofte kan være utfordrende i sitt innhold og uttrykk. Hvis du har behov for å forlate forestillingen underveis, så har vi lav terskel og stor forståelse for dette. I andre etasje finner du en avslappa sone, hvor du kan trekke deg tilbake. Les mer om avslappa sone og tilgjengelighet her.

Medvirkende
Written by James Long and Andrea Spreafico
Director Andrea Spreafico
Performed by Helga Guren and James Lon
Producer Spreafico Eckly
Lighting Design Thomas Bruvik
Financial production Art & About
Research by Andrea Spreafico and Bjørnar Haveland
Co-produced by Bit Teatergarasjen, Carte Blanche, Rosendal Teater
Supported by Art Council Norway, Fond for Lyd og Bilde, Bergen Kommune, SFU’s School for the Contemporary Arts, FFUK, RIMI/IMIR SceneKunst
Billettpriser
Betal det du kan 1 250,-
Betal det du kan 2 200,-
Betal det du kan 3 150,-
Betal det du kan 4 100,-
Betal det du kan 5 75,-
Solidaritetsbillett 400,-
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen