EN
Meny

Brazilian night

Med Nabojazz & Samspill

Varighet: ca 60 min
Bli med på en groovy brasiliansk konsert som fyller lufta i Rosendal Kafé med legendariske rytmer og garantert stemning!


Nabojazz (kuratert og ofte spilt av Udi Shlomo) har blitt sin egen institusjon på Rosendal Teater, og fyller kafeen en gang i måneden til gratiskonsert med byens beste musikere. Under Bastard samles Nabojazz-teamet og Samspill (en interesseorganisasjon for utøvere av internasjonal musikk, bosatt i Norge) for å vise frem det musikalske mangfoldet i brasiliansk musikk. Kvelden blir til i møte mellom tre perkusjonister fra Brasil bosatt i Norge, og to lokale musikere på fiolin og kontrabass - for å feire og fremføre musikernes tradisjonelle favoritt-grooves og -sanger.

Publikum kan forvente en groovy konsert og en smak av brasiliansk tradisjonell musikk forbi kjente samba- og bossa nova-rytmer!

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Legitimasjonsplikt ved kjøp av alkohol.

Medvirkende
Kuratert av Udi Shlomo
Vokal og slagverk Celio Miglioli de Carvalho
Vokal og slagverk Eduardo Henrique Scaramuzza
Gitar, vokal og slagverk Lius Baruch
Fiolin Eiliv Andreas Myren Ribe
Kontrabass Oda Kristine Steinkopf
Foto Thor Egil Leitræ, Irene Doningguez, Arthur Scaramuzza, Lars Opstad

Mer fæst under Bastard?

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen