EN
Meny

Drag Syndrome: A Trailblazing Drag Troupe

Rosendal Teater bringer Drag Syndrome til Trondheim Pride og årets feiring kommer til å være intet mindre enn spektakulær.

torsdag 12. september 16:30
Scene 2
Workshop
lørdag 14. september 13:00
Trondheim Sentrum
Prideparade + show
Rosendal Teater bringer Drag Syndrome til Trondheim Pride og årets feiring kommer til å være intet mindre enn spektakulær.


Med sine forseggjorte kostymer, dramatiske sminke og dynamiske koreografi, bringer hver drag-queen og drag-king sitt eget særpreg på scenen. Gjennom lip-syncing, dans og teatralske gestikulasjoner leverer de ikke bare et show i verdensklasse, men formidler også kraftige budskap om rettighetene og evnene til personer med Downs syndrom.

Selv om veien har vært kronglete for Drag Syndrome, med utfordringer som diskriminering og kontroverser rundt deres rett til å opptre, har de aldri mistet motet. De fortsetter å kjempe for utøvernes autonomi og kunstneriske frihet, og deres innsats har ikke gått ubemerket hen. Deres opptredener har nådd et bredt publikum, og de har spilt en avgjørende rolle i å øke synligheten innen kunst og kultur.

Drag Syndrome vil gå i Pride-toget, gjøre en forestilling på Pride scenen, et event på ISAK for unge queers, og avslutter med en heidundrende avslutningsfest! Bli med å feire Pride med Drag Syndrome, en kveld fylt med glitrende kostymer og mye moro!

Drag Syndrome – Workshop

Bli med på en workshop i bevegelsesimprovisasjon ledet av den anerkjente koreografen og kunstneriske direktøren Daniel Vais, og gjengen i Drag Syndrome. Denne unike workshopen kombinerer dans, forestilling og live performance, med fokus på improvisasjonens kraft for å utforske kreativiteten.

Deltakerne vil utforske dynamiske teknikker for å forbedre sine spontane bevegelsesferdigheter, veiledet av Vais ekspertise og Drag Syndromes nyskapende tilnærming. Denne workshopen er en mulighet for å utforske improvisasjonskunsten, feire mangfold og utfordre grensene for tradisjonelle forestillinger.

Daniel Vais er en koreograf og kunstnerisk direktør kjent for sin innovative og inkluderende tilnærming til performance-kunst. Med en rik bakgrunn innen dans og koreografi har Vais viet karrieren sin til å skape plattformer som feirer mangfold og utfordrer samfunnsmessige normer.

Medvirkende
Nikita Gold Nicholas (Nick) William Mckerrow
Lady Francesca Abdulfatai Abodurin Tanmola Majekodynmi
Davina Star David Nathan Simpson
YouGo Boss Annalie Hertz
Creative Director Daniel Vais
chaperone Pip Mckerrow
chaperone Toyin Idayat Majekodunmi
Milana Pomarico known as Andy - they - chaperone Milana Pomarico aka Andy
chaperone Lorraine Louise Simpson
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen