EN
Meny

folded possibilities - Walk &Talk

Gjestekurator Maryam Bagheri Nesami presenterer et alternativt rammeverk for kunstnere som lever under risiko

Som en forlengelse av Multiplié dansefestival er folded possibilities en pågående prosess. Prosjektet spør: hvordan kan man være kunstner og samtidig forfulgt av risiko? Tilstedeværelsen av risiko er påtrengende aktuell i dag, der hvert enkelt liv betinges av lokale og globale utfordringer som klimaendringer, krig, migrasjon, pandemier og sosioøkonomiske fall. folded possibilities eksperimenterer med ulike praksiser for kuratering og koreografi med formål om å foreslå bærekraftige former for kunstnerisk medborgerskap i samspill med risiko. Denne utforskningen har resultert i to performative hendelser som presenteres under årets festival; Walk & Talk og aRound Table.

Forestillingen er en del av Multiplié dansefestival 2023

Walk & Talk – 21. mars kl. 19:00-21:00 @Lademoen Kunstnerverksted

Samarbeid mellom tre trondheimsbaserte dansekunstnere og tre fribyforfattere. Prosessen deres har bestått av å vandre sammen, og samsnakke – som en måte å eksperimentere med muligheter for samvær til tross for ulikt kunnskapsgrunnlag. De har brukt poesi, maleri, dans, tekst, lyd og musikk som ulike språk i kommunikasjonen, på leting etter et felles fundament.

Medvirkende – Walk & Talk:

Kuratert og ledet av: Maryam Bagheri Nesami

Medveisfarende: Asieh Amini, Xindi Cao, Montaser Abdelmawgood, Marjan Poursharifi, Nina Wollny og Venla Niitemaa

I vennskap med: Janaína Moraes

Arrangementet er gratis, men hent ut billett for påmelding.

Medvirkende
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen