EN
Meny
concert

Hey Gloria + support: Träningsverk med risk för huvudvärk

Indie/alternative konsert (20 år)

Aldersgrense 20 år
__

Hey Gloria dro hodet opp fra undergrunnen på Svartlamoen, etter besøk på Trondheim Calling 2019. Siden den tid har de spilt på alt fra UFFA og Blitz, til rockeklubber i Tromsø og Stockholm. August 2023 kom debutalbumet på Crispin Glover Records.

Samme dag spilte bandet til terningkast 5 i Adresseavisen, hvor det blant annet ble skrevet: "festivalens første "Pstereo-øyeblikk.""

Adresseavisen oppsummerer festivalen slik: «Det som virkelig vil sitte i minnet, er to konserter med postpunk-referanser på Hagen-scenen: Hey Gloria da de spilte «En Kåt Sekund» (…). Uansett hva fremtiden bringer for disse to vil jeg huske hvor jeg opplevde de for første gang.»

TRÄNINGSVERK MED RISK FÖR HUVUDVÄRK
Siden 2005 har de endret Sveriges scenemonopol med et politisk show i rosa, og nå er de glade for å få muligheten til å spille i Trondheim igjen! De gir lydteknikerne en skikkelig utfordring, og hvis ikke de gjør det, vil musikkscenen ''bare bestå av misfornøyde halvfete rockekarer i fillete skinnpaier som aldri blir fornøyde!''

De tar med synthene sine og er beæret over å bli med det episke bandet Hey Gloria! De håper du er klar til å tuta och köra!

Medvirkende
Hey Gloria (NO)
Träningsverk med risk för huvudvärk (SE)
Billettpriser
Ordinær (Ståplass) 295
Ledsager (ledsagerbevis må fremvises) 0
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen