EN
Meny

ImproLab

med Anna Thu Schmidt & Siri Gjære

Velkommen til ImproLab med musiker Siri Gjære og dansekunstner Anna Thu Schmidt som en del av Kulturnatt.

Varighet: 1 time 15 min
fredag 13. september 17:30
Rosendal Teater
Gratis
Bli med på en bevegelses- og lydreise for å finne din indre groove.

I denne ImproLab’en vil Siri og Anna utforske samspillet mellom rytmiske vokallyder og bevegelsesimprovisasjon både alene og i kontakt med hverandre. Du inviteres inn i et sonisk landskap hvor du deltar så mye du vil og veksler mellom å lytte, observere, bevege deg og skape.

ImproDans Trondheim ønsker å tilby et åpent, fritt og trygt rom for bevegelse og lydutforskning, og en leken tilnærming til improvisasjon.

Arrangementet ledes på engelsk og norsk, og er åpent for mennesker i alle aldre med og uten danseerfaring. Kom og gå som du vil!

Presenteres i samarbeid med Rosendal Teater og Kulturnatt.

Om kunstnerne

Siri Gjære er sanger, komponist, tekstforfatter, skuespiller, improvisatør – utdannet ved Jazzlinja ved NTNU. Jobber tverrkunstnerisk, med utgangspunkt i musikk, med hvordan ulike omgivelser, holdninger og materialer virker inn på hvordan vi improviserer, musiserer og forholder oss til ulike sider ved det å være utøver/publikum. Kunstnerisk leder sammen med kunstner Ann-Cathrin Hertling i kunstnerkollektivet Wild at Art siden 2016, samarbeidet siden 2011.

Anna Thu Schmidt er en dansekunstner med fokus på danseimprovisasjon, tverrfaglige prosjekter, stedsspesifikt arbeid og integrert dans. Anna har B.A. i Dance in Education (ArtEZ University of the Arts Arnhem/Nederland) og M.A. i Dansevitenskap (NTNU Trondheim/ Norge).
https://www.annathuschmidt.com

Medvirkende
Kunstnere: Siri Gjære & Anna Thu Schmidt
Co-produsert av: DansiT & Rosendal Teater
Samarbeid med: Kulturnatt
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen